תתגעגעו אלינו? עידכון קצר

guy1974

New member
תתגעגעו אלינו? עידכון קצר

למי מכם שזוכר את ההתלבטות שהיתה לי האם לצאת לסופשבוע שמתוכנן לנו מהחברה בה אני עובד יחד עם הבן-זוג (אמט) או לקחת איתי ידידה שלי, אז ככה: הסופשבוע הזה מגיע מחר ואנחנו נוסעים דרומה למלון, צפויה לנו פעילות של כל החברה ובזכות כמה מהתגובות של אנשים כאן להתלבטות שהעליתי ומתוך שיחה עם חברה לעבודה בנושא החלטתי שאנחנו נוסעים ביחד!
הקו מחשבה הקודם "מה יגידו? איך יגיבו? מה עם הומופוביה בחברה?" וכו´ התחלפו במחשבות חדשות - בעיה שלהם! מה רע, נכניס קצת אקשן, שיהיה להם על מה לרכל (אם בכלל) והרי בסופו של דבר גם אם למישהו יש בעיה עם זה סביר להניח שהוא לא יפנה אליי. אז זהו חבר´ה, רק רציתי לעדכן אותכם לגבי עוד צעד של יציאה מהארון ובאמת המון תודה על התמיכה והתגובות שדחפו אותי לעשות את הצעד...
אז אמט ואני נעדר לנו מהפורום בסופשבוע אז תתגעגעו קצת, אוקי

Liroy25

New member
מתגעגעים כבר מעכשיו!

כל הכבוד על הצעד ההחלטי! אני בטוח שתתפלא לראות עד כמה זה לא ממש מזיז לקולגות מהעבודה עם מי אתה הולך לישון בלילה. תעשו חיים!!

daniel365

New member
בנים ... ../images/Emo6.gif

תהנו ותתנהגו יפה ( !!!!!!!!!!!! N O T ) ואמנם לא תראו נופים כאלו אבל תטיילו ותהנו.... אני.

Yaniv-DC

New member
רק מהסיבה הזאת

הייתי דווקא ממליץ לך לקחת ידידה, מילא אחד משאיר אותנו בחושך לבד, אבל שניכם? מה זו האנוכיות הזאת שלכם?

amet

New member
היי חזרתי

מהלימודים,ו.....גם אני רוצה להיפרד אומנם מחר על הבוקר אני יברך את כולכם בבוקר נפלא ונהדר אך חברה אחרי שבוע של אבטלה בבית, אתם מבינים שאני צריך חופשה אחרת אני אשתגע...
אז כבר נתראה אני בטוח שרובכם מעולפים כרגע מתחת לפוך ונהנים ביחד וקוקי שלי החליט שהוא יוצא לרקוד לו אז אני נשאר לבד אפרופו להתנתק מחברים הוא רק קורא הודעות וכבר פועל לירוי ראית מה קרה.....
ליל מנוחות וחלומות פגז.....

Liroy25

New member
יוצא לרקוד בלעדיך?

אח שלי, אתה צריך להיות יותר אסרטיבי ולהראות לו את מקומו בבית!

amet

New member
סליחה........

לא אני זה שקיבל איום מאירופאי שישכיב אותי על הריצפה עם הטוסיק למעלה....

amet

New member
התנגדות.........../images/Emo123.gif

נהפוכו איפה זה בדיוק.....

xanadu

New member
אה באמת? ס-ו-מ-ס-ו-ם../images/Emo124.gif../images/Emo56.gif

סומסום, תקרא, תפנים ותמסגר על המקרר!

למעלה