תתחדשו על הפורום ותזכרו ש....

שקדייה

New member
תתחדשו על הפורום ותזכרו ש....

זו התקופה היפה ביותר בחייכם. בעוד כמה שנים מהיום, כשתסיימו את התואר ותמצאו את העבודה עליה חלמתם תגלו פתאום ש..... העבודה עליה חלמתם היא בעצם די סיוט ואילו המלצרות, כן העבודה השחורה שפעם העיקה עליכם, היא למעשה העבודה הטובה ביותר שיצא לכם אי פעם לעבוד בה. באים- עובדים- גומרים- הולכים... עושים אחלה כסף ואת רובו שורפים ביציאות עם החבר'ה אחרי המשמרת... ואילו בעבודת חלומותיכם- לוקח הרבה שנים והרבה מזל לעבור את הסכום של המלצרות והחופש, אוי החופש.... אין טלפונים לתוך הלילה, אין לחץ, אין דד- ליין'ס. אז למה טרחתי לכתוב לכם את זה, כי אני זוכרת כמה קיטרתי לפני 5 שנים וכמה חיכיתי כבר לעבוד בעבודה של גדולים ו"לתת ביטוי לכישוריי האינטלקטואלים"
. תהנו היום- כל עוד זה כאן

LiveInACloud

New member
מצטער שאני מוציא את זה עלייך וכו'..

אבל לצערי אני שומע את זה יותר מדי לאחרונה. כולם אומרים ש"אלו השנים הכי יפות שלכם" ואני אומר, החיים עד כדי כך מחורבנים?! מה כ"כ יפה בלקום בבוקר, לא לעשות כלום, לא לעשות עוד קצת כלום, להגיש לאנשים את הבשר שלהם בערב, עד שהרגליים שלך מתפוצצות, ולחזור לא לעשות עוד קצת כלום. אז נכון, אין לחץ, החיים יפים וחופשיים. אבל אישית, קצת נמאס לי מהם.

champ

New member
אני לא יודע במה את עובדת כיום..

אבל אם זאת גישתך לחיים, כנראה שלא למדת את המקצוע הנכון כשהיית סטודנטית... אם את עובדת בעבודת לומך ועדיין לא הגעת לשכר של מלצרית לפחות, המצב בכי רע.. החיים לא כאלה גרועים. ועל איזה חופש את מדברת? כמלצר, לא היה לי רגע פנוי כל הזמן היו טלפונים והצקות ומשמרות כפולות וכו'.. היום, יש לי סוף סוף עבודה מסודרת, שעות נורמליות, תנאים טובים ועוד..

שקדייה

New member
וואו חבר'ה... איזה הסחפות......

אז ככה, רק כדי להבהיר לשני המגיבים: לא לעשות כלום זה אכן חופש, אז אם אתה מרגיש עם זה רע, או שאתה פשוט לא מנצל את החופש בצורה נכונה או שפשוט אתה מושך את זה יותר מידי זמן. אני בתקופת המלצרות נהנתי מהחיים בטירוף. לגבי זה שלא למדתי את המקצוע הנכון, נו טוב, זה באמת נכון. כמו רבים וטובים למדתי תואר כללי שאין בו הרבה תועלת (תקשורת וניהול למי שמתעניין) כי זה תואר קליל שאפשר להצטיין בו בקלות רבה ולהמשיך לאיזה תואר שני שרוצים. לגבי נושא השכר- כנראה שלא הבהרתי את הנקודה טוב וזו אשמתי.. בתור מלצרית עבדתי באחד מהמקומות היותר יוקרתיים בת"א והרווחתי הון תועפות במושגי מלצרות. העבודה הנוכחית שלי, היא הראשונה מאז תקופת המלצרות בה אני מרוויחה יותר מאשר במלצרות. אמנם הברוטו שלי מאוד גבוה- אבל מה נשאר מזה בנטו? קצת יותר מהטיפים שהייתי עושה פעם (ויש לי משכורת גבוה באופן יחסי- הרבה יותר מלרוב חברי ובטח שהמון מעל חברותי). ובהתייחס למידת האנרגיה שצריך כדי להשיג את הכסף הזה... פה קבור הכלב. אני מאוד מאוד אהבתי למלצר וזו לא הייתה מבחינתי עבודה קשה. היום אני עובדת בחברה גדולה, כשמעלי יש מנהלים ומתחתי כפיפים ואת כולנו עוטפת מערכת מלחיצה של מטרות ויעדים- השעות ארוכות מאוד והמאמץ האינטלקטואלי אדיר שפשוט אין למה להשוות. ובנימה אופטימית זו.... מי שבטוח שמלצרות זו עבודה מגעילה ולא משתלמת, באמת חבל שיבזבז בה את שנותיו היפות...

למעלה