תתחדשו על הפורום

hoggle

New member
תתחדשו על הפורום

בדיוק מה שחיפשתי. אז אחרי שנה וחצי בהיי טק בתיסכול רב וחוסר זמן לעצמי ולנשמה קצת, החלטתי שבסביבות אוגוסט אני אורזת את האיש שלי ואותי, מוצאת בתים לכל החתולים והכלבה ונוסעת לאוסטרליה או ניו זילנד לעבוד עם חיות, שזה מה שנראה לי שהייעוד שלי בחיים. אין לי שום מידע על עבודות כאלה, ואני לא רוצה לנסוע בלי פרטים מוקדמים. יש למישהו רעיונות או טיפים לעזור לי למצוא עבודה עוד מהארץ? ואם ימצא חן בעינינו ונרצה להשאר, קל להגר לנ"ז ואוסטרליה? מה צריך? יש למישהו פרטים? אני ממש אודה לכל פיסת מידע שלא תהיה. אתרים, הפניות, לא יודעת מה. המון המון תודה מראש

רגע רגע,

אני לא חושבת שאפשר (ובטח שלא כדאי) לארוז את הכל ולהגיע בלי לברר קודם אם יש עבודות כאלה ואם יש סיכוי לקבל עבודה כזאת. למה כוונתך "לעבוד עם חיות?" את וטרינרית? יש לך נסיון בזה? באתר של משרד ההגירה הנ"ז תמצאי רשימה של עבודות מבוקשות. בכל מקרה, אף אחד לא ייקח אותך לעבודה כזרה חסרת נסיון. אפילו אם יש לך נסיון מישראל זה לא פשוט כל כך. הם לא יותר מדי שמחים לתת עבודות למהגרים... (כמו בכל מקום, בעצם?) להגיע ולחפש עבודה לא חוקית, ובכן, אני בוודאי שלא אמליץ על זה, מה גם שנ"ז (ואני משערת שגם אוסטרליה, אבל במידה פחותה) היא ממש לא ארה"ב, ולחיות כאן כלא-חוקי זה ניראה לי ממש כדאי (שלא לדבר על יקר מאד!) תעברו על האתרים של משרדי ההגירה הנ"ז והאוסטרלים, ותראו אם יש דרך חוקית שבה אתם יכולים להגיע לכאן, מעבר לכתיירים. בהצלחה!!!

hoggle

New member
לא היתה שום כוונה להגיע בלי לברר

קודם את כל הפרטים. לא, אני לא וטרינרית, אני מתכנתת מתוסכלת, והאהבה הגדולה שלי בחיים זה חיות, ואוסטרליה וניו זילנד נראים לי כמו המקומות הנכונים לבוא לעבוד בהם עם חיות. אני לא בטוחה שנסיון זה דבר כל כך רלוונטי בעבודות כאלה. אני אנסה לברר באתרים שהמלצת, אבל אם יש למישהו יותר מידע קונקרטי אשמח לשמוע.

נסיון לא רלוונטי בעבודות כאלה?

באיזה עבודות הכוונה? להאכיל כבשים? לטייל עם כלבים? לעזור בגן חיות? בכל מקרה, יש מספיק קיווים שיכולים לעשות עבודה עם חיות בלי נסיון קודם. למה שיקחו אותך לעבוד?

למעלה