תתחדשו על הפורום:) מבטיחה לקפוץ לביקור
S SHAHAF UZI New member 5/12/03 #4 זה תלוי באיזה משקפיים תביטי על האפשרות שהפורום ישנה אצלך משהו. אם מאד תחפצי,זה יעשה את העבודה מעצמו.. להשתמע,עוזי
זה תלוי באיזה משקפיים תביטי על האפשרות שהפורום ישנה אצלך משהו. אם מאד תחפצי,זה יעשה את העבודה מעצמו.. להשתמע,עוזי
י ילדה של החיים 18 New member 5/12/03 #5 אני לא מאמינה שהפורום יעשה זאת אני מאמינה שאני אעשה זאת לעצמי.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/12/03 #7 שלום ילדה ../images/Emo13.gif איפה את רוצה למצא, ומה את רוצה למצא? שמחה שאת כאן
י ילדה של החיים 18 New member 6/12/03 #8 להפסיק לקפוץ ממחשבה למחשבה... קצת לקחת פסק זמן מהסערה שיש לי בלב ובראש
א א ב י ב ה חיים טובים New member 6/12/03 #9 את יכולה לתאר את ה"סערה" הזאת? לא את הסיבות לה רק את ההרגשות...
י ילדה של החיים 18 New member 6/12/03 #10 אני אשתדל... בלבול, פחד, פחד מלאכזב, פחד מעצמי,בזבוז, גאווה, נוסטלגיה,תמיכה, אכפתיות....
י ילדה של החיים 18 New member 7/12/03 #12 זה מה שאני מרגישה כבר חודש וחצי...לקחה לי שנה וחצי להגיע למקום שהייתי מרוצה ממנו ורצה הגורל ודברים השתנו וכבר חודש וחצי שזה מה שאני מרגישה.
זה מה שאני מרגישה כבר חודש וחצי...לקחה לי שנה וחצי להגיע למקום שהייתי מרוצה ממנו ורצה הגורל ודברים השתנו וכבר חודש וחצי שזה מה שאני מרגישה.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 7/12/03 #13 נסי לא לגרור לכאן את היומיום יש פורומים רבים שבהם מדברים על "הרגשה רעה"... אני שואלת נקודתית, ברגע זה, כשאת קוראת או כותבת בפורום, מה את חשה? את יכולה לרגע לעזוב את כל מה שהתרחש רגע לפני כן?
נסי לא לגרור לכאן את היומיום יש פורומים רבים שבהם מדברים על "הרגשה רעה"... אני שואלת נקודתית, ברגע זה, כשאת קוראת או כותבת בפורום, מה את חשה? את יכולה לרגע לעזוב את כל מה שהתרחש רגע לפני כן?