תתחדשו עם הפורום
S Sודית New member 26/12/11 #2 תודה רבה הפתעה וברוכים הבאים אלינו לא ברור אצלך בכרטיס אם זה גבר או אישה..... אפשר לגלות לנו קצת ?
ה הפתעה100 New member 26/12/11 #4 פעם אחרונה שהסתכלתי במראה הייתי אישה בהחלט אישה בת 56 , גרושה +2 ועוד 2 נכדים מדהימים.וכמובן אני אוביאקטיבית גרה בדרום,מנהלת פורום "אומנות בחרוזים" ,עצמאית וזהו בערך
פעם אחרונה שהסתכלתי במראה הייתי אישה בהחלט אישה בת 56 , גרושה +2 ועוד 2 נכדים מדהימים.וכמובן אני אוביאקטיבית גרה בדרום,מנהלת פורום "אומנות בחרוזים" ,עצמאית וזהו בערך
צ צפורת הנפש New member 26/12/11 #5 הפתעה......איזה כיף לראות אותך כאן חברתי המדהימה. כל מילה אמת ויציב........מאשרת את קבלתך לכאן......סתם.......
הפתעה......איזה כיף לראות אותך כאן חברתי המדהימה. כל מילה אמת ויציב........מאשרת את קבלתך לכאן......סתם.......
S Sודית New member 26/12/11 #7 נעים מאוד הפתעה....איזה ניק מדליק ושתביאי לנו הפתעות נעימות לכאן אציץ לך בפורום.....נשמע מעניין מאוד.
נעים מאוד הפתעה....איזה ניק מדליק ושתביאי לנו הפתעות נעימות לכאן אציץ לך בפורום.....נשמע מעניין מאוד.
S Sודית New member 26/12/11 #6 היי לקי לי וברוכה הבאה בחג החנוכה נכון....עברנו לבית גדול יותר.... בתקוה שיהיה לנו כאן גם כייף כמו בקומונה ושיצטרפו אלינו עוד הרבה חברה.....אז היי ברוכה גם את.
היי לקי לי וברוכה הבאה בחג החנוכה נכון....עברנו לבית גדול יותר.... בתקוה שיהיה לנו כאן גם כייף כמו בקומונה ושיצטרפו אלינו עוד הרבה חברה.....אז היי ברוכה גם את.