תתחדשו

תתחדשו

שמחתי מאוד לגלות את הפורום הבנתי שהוא חדש, ואני מודה לכם שהוא קיים. ברצוני להתייעץ כמובן. אני חשה ויודעת ורואה צבעים ולפעמים הילות.בחלומות אני שמתי לב למסרים על נשמות שנפטרו או מצבן לפני מיתה כולל שמם וחזותם נגלת בתוספת מסר אך איני יודעת מה לעשות עם המידע כי איני ממש יודעת להשתמש בכלים ויש בי פחד.אמרו לי שהדבר לא טוב אך אני מבולבלת. מה לעשות האם הן זקוקות לעזרה איני מרגישה חזקה מבחינת יכולת מודעת. ושאלה נוספת היא שאיני מצליחה מלבד צבעים,לראות במסך הפנימי, מה יכולה ליהיות הסיבה-ביצעתי נקיון ועדין לא רואה מה שאני מצפה לראות. ולמה המדריך עדיין לא מתגלה בפני בשום דרך מלבד שחושה...מה עלי לעשות כדי ליהיות מוכנה להכיל את כל מה שאני כל כך רוצה. תודה וסורי על מטח השאלות שתשובותיהן יועילו מאוד!

איפה כל המתקשרים הצעירים ../images/Emo13.gif

מזמינה אתכם לנסות לתקשר עבור אנשים. להכנס פנימה, לזמן את המלאך המדריך שלכם ושל האדם עבורו מתקשרים (לפי שם), לבקש עזרה עבור האדם (שם). נסו - זה יותר פשוט מלתקשר עבור עצמכם! באמת! ולעניינך יקירתי: אכן יש לך יכולות גבוהות, אבל כרגע את לא יודעת לתעל את החישה האנרגתית לטובה, כלומר להשתמש בה נכון. מה גם שהפחד גורם לך לסגור את ההפתחות לתיקשור. ממליצה בחום להכנס לקורס תיקשור כלשהו, שייעשה לך סדר, יעצים את האנרגיה שאת חווה, וייאפשר לך לעשות קפיצה בהתפתחות.

תודה הילה, הלוואי

שאצא ללמוד בקורס אך הדבר אינו מתאפשר כלכלית. אני רק לא מבינה למה המסך הפנימי לא מראה לי יותר. איך אנשים מתקשרים גם מבלי ליהיות במסגרת לימודית? יש אנשים שביום בהיר אחד מתחילים לשמש צינור לישות שמדברת דרכם והם זורמים עם זה. כוונתי היא שאם אתה מוכן אז אתה מוכן לא? תקני אותי בבקשה אם אני טועה בתפיסתי. יש אנשים שלומדים ולא מצליחים לתקשר במודע ולא מבינים למה. אולי זה קשור למוכנות ובשלות ואולי אצ5 זה לא בשל עדיין למרות רצוני הגדול להכיל מידע. תודה על תמיכתך.

זה בהחלט עניים של בשלות ומוכנות

בהחלט ניתן לעבוד עם ספרים ולהפתח לתיקשור לבד. זה פשוט לעיתים דורש יותר סבלנות. לגבי אנשים שזה פשוט קורה להם - זה בדרך כלל כי הנשמה שלהם בוחרת בזה, הם בשלים, אבל לא יוזמים זאת - וזה קורה להם. מין מוכנות שאדם לא מודע לה. זה קורה כך להרבה אנשים שיש להם תפקיד בעולם שקשור לתיקשור (כך קרה לי ואחרי זה כדי להבין הלכתי גם לקורס....)

למעלה