תתחדשי!

תתחדשי! ../images/Emo77.gif

אז מעבר לפורום המצויין הזה שקיבלתי היום, זכיתי בשי נוסף, מתנה מהרחוב הסמוך למקום מגורי: כורסא ארגמנית נהדרת. עיני הבוחנות מזהות שברי חיוכים של אלו הסבורים כי גררתי הביתה ערימת אשפה מתפרקת, אך לא כן הוא: אמנם עם שיק בלתי נלאה של שנות החמישים, מצבה של הכורסא מופתי, והיא נראית חדשה לגמרי (ללא ספק מוצאה ייקי לעילא). לא הייתי לוקחת אותה אלמלא היתה תואמת בצורה כ"כ מעוררת הערצה את הספה הארגמנית שלנו, שגם אותה (מה אתם יודעים) מצאנו לפני כשנתיים ברחוב (אם כי אחר לגמרי). שוב, במצב מעולה, ועוד ביום הולדתי, כך שלראשונה (וכנראה לאחרונה) קרה לי שקיבלתי ספה כמתנת יומולדת. להוציא את המציאות הללו, כמעט ולא נדרשנו, כשנכנסנו לדירה הנוכחית לקנות ריהוט כי הכל כבר היה. אבל עלה בדעתי שבסופו של דבר כמות הרהיטים הנופלת על האדם הממוצע כך סתם היא די מוגבלת, ועל כן נשאלת השאלה: כיצד ריהטתם את הדירה? האם הכל כבר היה שם (ארונות, מיטות, כיסאות), או שנדרשתם לתוספות? וכיצד משיגים ריהוט מבלי להוציא הון תועפות?

karnaf7

New member
שמתי לב שבנות אוספות יותר מבנים

שלום, אני גיא רעיון יפה לפורום, אני בביצה כבר מעל 3 שנים. כשנכנסתי לדירתי הנוכחית, היתה הדירה פולנית להחריד. כיוון שידעתי מבעל הבית שהדירה היתה של אימו, חשבתי שאני הדייר הראשון בה (יחד עם השותף), ארון המטבח היה מלא בסרוויסים נפלאים (דבוקים לארון מרוב אבק) ועוד כלי מטבח מופלאים, בארונות ניתן היה למצוא גזרי עיתון משנות ה-60 (ברצינות), ועוד ריהוט מתפרק בכל הבית. אני שהספקתי לאגור ריהוט כבר קודם, פיניתי את כל הדירה (ומילאתי אותה בזבל משלי), אבל תוך כדי כך, סיפרו לי השכנים שהדירה מושכרת כבר 10 שנים. האם גם אתם חיים בתוך דירתכם יחד עם רכוש של בעלי הבית (ואני לא מדבר על הריהוט)? או שרק קודמי? ולגבי הכותרת שלי, האם מישהו חושב אחרת? האם מישהו נתקל בגבר שמתאהב בכורסא שחונה ברחוב? אני מכיר מלא נשים כאלו ואף לא גבר אחד.

KoSeMeT

New member
../images/Emo49.gif

היה פה פעם פורום כזה ונסגר אז אני שמחה שהחזירו. זה דווקא בא לי בדיוק במקום כי הרבה זמן אני מדברת עם חברות על יציאה מהבית. כרגע האופציה היחידה שלי היא דירת 3 חד' עם עוד 2 שותפות. אז שוב

שלום לך

בת כמה את? האם את מחפשת דירה בעירך, או שאת שואפת לעבור לאיזור אחר? מה מושך אותך ברעיון של לצאת מהבית? שבי, תתרווחי, הקפה כבר מגיע.

KoSeMeT

New member
../images/Emo13.gif

אני בת 21. ובמקום הדירה הכי חשוב לי שתהיה קרבה לת"א גם בלילה משום שאני הרבה יוצאת בלילות. כל מקום שיש בו מוניות שירות לת"א שהנסיעה בהם זולה יחסית יהיה לי טוב. ובעיר שלי לא בא לי להמשיך לגור. האמת שהעיר הכי טובה לי כרגע היא פ"ת. מה מושך אותי ברעיון? עצמאות. חופש לעשות מה שבא לך, אלא אם גרים עם שותפים אז זה קצת מוגבל אבל זה עדיין אחרת מאשר לגור עם אמא. אין מי שיעמוד לך על הראש. אין אחיות מציקות. (אבל אולי יש שותפים מציקים...) בקיצור- חופש, גם אם יחסי. השאלה היא מה מחיר החופש הזה.

זה בפירוש ייתכן

שלום, גיא, ברוך הבא לסלוננו הקט, אני חושבת שבנות, הרבה יותר מבנים מתעניינות ב"חמידות" של דברים, ולטעמי ריהוט ישן ללא ספק עונה על הקריטריון "חמוד". הקטע הזה של למצוא דברים של דיירים קודמים הוא תמיד בעל פוטנציאל לבדר (אם כי ממש לא מבדר היה כל מה שבעל הבית הראשון שלי השאיר בדירתו. בתור אספן כפייתי, יש הפרעה כזו, הוא אגר קרטוני ביצים, עיתוני הארץ מקיר לקיר, ויותר שקיות ניילון ממה שיש בכל סניף סופר.
). אצלנו, בדירה הנוכחית, מצאנו ערימת תמונות בשחור לבן שצילם בעל הדירה את אביו במטבח, בין היתר קורא עיתון הארץ, כך שאפשר לדעת ממש מה היו החדשות באותו יום, אי שם בשנות ה -60.
בעיקרון הדירה שלנו היתה כמעט כולה מרוהטת, ומה שהיה חסר היה מיטה זוגית (אני אוהבת להתגלגל מצד אל צד). אז ככה, טיפ ראשון:
אם חסר לכם ריהוט, גשו למד"ס. דפי המידע של אוניברסיטת ת"א (וגם של אוניברסיטאות אחרות) כוללים גם מכירה כללית של ריהוט ומכשירי חשמל. אפשר למצוא שם דברים ממש טובים וממש בזול. בסוף רכשתי מיטה זוגית עם מזרון מעולה ב -400 ש"ח.

ailag

New member
קרטוני ביצים?

יופי, אפשר להפעיל מוזיקה בפול ווליום, יש איטום

EyalPolo16V

New member
מזל טוב לרגל הפורום.

נראה כמו מקום טוב לשפוך את סיפורי השותפים המוזרים שחוויתי בהסטוריה שלי מחוץ לבית ההורים.....

למעלה