תתחילו לכבד רצון הגולשים !!-טאי !!!

תתחילו לכבד רצון הגולשים !!-טאי !!!

כבר אתמול בצהריים כתבתי בהודעתי לטאי כי אם הסיבות לעזיבתו אישיות אז יש הצדקה לחסיון הנימוקים אך אם הסיבה נעוצה בהנהלת הפורומים או הנהלת תפוז אזי זכותנו לדעת הכל כי הננו החמצן של האתר-על כל כניסה שלנו בעלי האתר מרוויחים עבור כל פרסומת. החוש שלי והכרותי עם נפשו הרגישה של טאי הובילו אותי למחשבה הראשונית שאם הסיבות היו אישיות דווקא אז היה מנמק עזיבתו ואילו בגלל שסתם פיו מייד חשדתי ששוב משהו `רקוב בממלכת דנמרק`. להנהלת האתר ו/או הפורומים (אינני מעורה באחריות האישית של כל אחד מהפונקציונרים) לא איכפת בכלל מאיכות הפורומים ומאיכות מנהלי הפורומים !!! ותחרות הודעה נבחרת היא כסות בלבד לאינטרסים האמיתיים. המחדלים של תפוז משתרעים לאורך ולרוחב,גם מבחינת תמיכה טכנית-שרת דפוק ומתסכל שלא עומד בעומס הפורומים והצ`טים וגורם לעוף ולהיתקע בלי סוף אך מחדלים אלו היו מתקבלים בהבנה וסלחנות מתוך הכרת המצב הכספי של האתר אם היתה התייחסות לגולשים בתחומים אחרים והם: א.מינוי מנהלי פורומים לאחר בדיקת כישורים מקצועית (יכולת ניהול,רקע בתחום העיסוק של הפורום,השכלה ,בדיקת אישיות גרפולוגית,רמת יחסי אנוש) ב.תיגמול מנהלי הפורומים בשכר וכיסוי הוצאות. ג.הפסקת סתימת פיות של גולשים במחיקות וחסימות אלא בקריטריונים ברורים ומוגדרים בכתב תוך הגדרת סנקציות נגד מנהלי פורום שישתמשו בכוח השררה רק בגלל מצבם הנפשי או חוסר קבלת עמדות הנוגדות את שלהם. ד.תגובת הנהלת הפורום למיילים של הגולשים או תלונות שהועברו באופן אחר היא אנמית, מתחמקת ,מזלזלת,ולפעמים אין תגובה בכלל. ה.הנהלת תפוז סובלת מזעזועים פנימיים וחוסר יציבות.אנשים מתחלפים בקצב ויש הרגשה שאין בעל הבית בכלל.כחולים ומנהלי פורומים מסוכסכים ביניהם והדברים ידועים בהנהלה ודווקא המנהלים הטובים פורשים(למה שיאכלו `חארה` ועוד בלי שיהיו מתוגמלים?) והיום אני רק שואל- 1.למה, טאי, אחד ממנהלי הפורומים היחידיים המוצלחים והאהודים צריך ללכת הביתה????????????????????????.תשובה על זה אני דורש לקבל כחבר הפורום !!!!או מטאי או מההנהלה שולי מונעת ממנו זכות ההתבטאות. 2.הכיצד פורום אהבה ורומנטיקה המלא בגולשים וגולשות צעירים ונאיביים שמושפעים רגשית מכל אכזבה בחייהם מנוהל ע``י ילד ?! 3.הכיצד פורום 40 מתקיים בלי מנהל פורום חודשים רבים ומנהלת הפורום (על הנייר) לא צריכה לתת דן וחשבון על זלזולה לפני ההנהלה? 4.למה פורום על כוס קפה מתנהל /גוסס בלי מנהלת חודשים רבים בלי נקיטת צעדים מצד ההנהלה? המנהלת ביקשה שיקחו ממנה התוכנה וביקשה לפרוש-------ההנהלה לא מקיימת איתה קשר חודשים רבים,מעשה בת היענה. 5.למה נפתח פורום 50 מינוס לצד פורום 40 +???--כדי לנקות את פורום 40 מגורמת המהומות הגדולה ולהשתיקה ע``י קבלת פורום ומחיקון ביד?זאת לא אותה אחת ששבוע קודם שקלה הגשת תביעה משפטית נגד תפוז על שותפות בגרימת הוצאת דיבה ולשון הרע?! וכל זה רק מהשאני יודע !!!!ומה עוד ניסתר מעיניי או אוזני??? החזירו את טאי לאלתר ומיד כמחווה מיידית לקראת מקצה שיפורים בעתיד בכל הנושאים !!!!תפסיקו למתוח את החבל------אתם לא אתר יחידי באינטרנט ואתם מנצלים את התקשרותנו הרגשית למקום !!!

מנהל פורום וידויים פרש מרצונו

אתה מעלה נקודות רבות שאינן בדוקות, או שהן נוגעות לענייניך הפרטיים. לשאלת מנהל פורום וידויים - כפי שנאמר בכותרת פרישתו מהפורום נעשתה על פי דעתו ומרצונו בלבד. הנהלת הפורומים כמובן מכבדת את רצונו של טאי לפרוש. על פי תיאום עימו ביקשנו לאפשר לו להיפרד מהפורום ולאפשר לפורום להפרד ממנו. לסוגיות האחרות שאתה מעלה - להערכתנו לא זה המקום לדון בהן. תודה על הפנייה.

daniel3

New member
ארבל מסכים איתך

ארבל שלום אני מסכים איתך. יש מנהלים שלא ראויים להיות מנהלים. אני לא אביא שמות אבל הנהלת הפורומים צריכה לדעת לבד. מספיק שאני מסכים עם מה שכתבת.

למעלה