תתחילו לקלוט לאן חותר שרון...

קאסאמים נורו מנווה דקלים לישראל...

לא ידעתי שהמתנחלים התחילו לירות עלינו... היידה "קדימה" שרון.. תן להם גם את ירושלים יהיה להם עוד שטחים לירות משם...

תתחילו לקלוט לאן חותר שרון...

מדינת חמסטן (ראינו את הניצחון המוחץ שלהם-רק בגלל הנסיגה שלנו) על פני כל יהודה שומרון עזה וחצי ירושלים.(שמענו את רמון אולמרט והשבוע את גייר) שחרור כל המחבלים.(בנתיים הכריז גדעון עזרא לשחרר רק מגיל שישים!) הייתי מגדיר את זה במילה שנשיא איראן הגדיר: "מדינה באלסקה" או "השמדת מדינת ישראל"

the new L

New member
ירושליים מחולקת כבר היום

אין צורך לחלקה, היא כבר מחולקת. אם אינך מסכים לכך, אני מזמין אותך לבקר בכפר איסאוויה הסמוך להר הצופים. כבר שנים שאף יהודי (מלבד כוחות מג"ב) לא נכנס לשם, זהו כפר פלשתיני לכל דבר בלב ליבה של הבירה, והוא לא לבד.

izzyr

New member
אתה סותר את עצמך...

אתה אומר ירושלים מחולקת, ואתה מביא דוגמה, של "כפר" איסוויה, זה לא ירושלים

the new L

New member
הוא בתוך ירושלים

הוא בתוך השטח המוניצפלי של ירושלים, צמוד להר הצופים. הוא פשוט מבדל את עצמו ממנה לחלוטין, ותושביו קוראים לו כפר.

izzyr

New member
אתה מתכוון לעיסאוויה, השכונה..

והיכן בדיוק יעבור הגבול? אם את עוזב את עיסאוויה? ליד האוניברסיטה? אגב האם היית לאחרונה במאה שערים? אולי ניתן להם גם אוטונומיה או מדינה, מה אתה אומר? הרי הציבור הרחב לא נמצא שם בדר"כ אולי כמה תירים.

the new L

New member
אני אינני חושש

להיכנס למאה שערים. באמת. אני מאוד חושש להיכנס לעיסאוויה. תיצפתתי על המקום עשרות שעות, והמקום מאוד לא סימפטי.

izzyr

New member
אני אנני חושש להיכנס לעיסאוויה..

כך גם הרבה אנשים אחרים, מוסכים נהדרים, כל בעלי הרכבים מתקנים שם את הרכבים שלהם. זה שאתה מפחד ממקום מסוים לא אומר שהמדינה צריכה לסגת ממנו!

the new L

New member
שאלה לי אליך

מדוע ישראל צריכה את עיסאוויה כחלק ממנה? מה הסיבה לכך?

izzyr

New member
שאלה לי אליך

מדוע ישראל צריכה את קרית גת כחלק ממנה? מה הסיבה לכך. (בכלל ירושלים לב האומה היהודית)

אבל בדיוק על הכפרים האלה מדברים

כשאומרים חלוקת ירושלים לא מתכוונים לכל מזרח ירושלים לפי גבולות 67'... מדברים על כמה כפרים פלשתינאים שנמצאים במזרחה של ירושלים.

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

הכוונה היא לשכונות כמו שועפאט, בית חנינה, עיסאוויה, א-ראם. אלה מקומות שישראלים לא מבקרים בהם ולא צריכים לבקר בהם, אבל התושבים שם בוחרים ונבחרים לעיריית ירושלים, מקבלים קצבות ילדים ושארים, דמי אבטלה. ישראל מממנת לתושבים שם ניתוחים מסובכים ושאר טיפולים רפואיים, ומה אנחנו מקבלים בתמורה? מה אנחנו צריכים את המקומות האלה? ירושלים אכן כבר מחולקת, על ידי מחסום קלנדיה בצפון העיר שמוציא אל מחוץ לתחומי גד הביטחון את השכונות הערביות שנמצאות מצפון למחסום.

izzyr

New member
גם מאה שערים ובית ישראל

סנהדריה מורחבת, פא"י, גוש 80, רוממה, עזרת תורה, שיכון חב"ד, סורוצקין. גם שם "ישראלים" לא מבקרים ולא צריכים לבקר, אם באמת בוחרים ונבחרים (ערביי מזרח העיר מעולם לא הצביעו לעירייה) מקבלים קיצבאות ילדים וקיצבאות אברכים. ישראל מממנת לתושבים שם ניתוחים מסובכים ושאר טיפולים רפואיים, ומה אנחנו מקבלים בתמורה? מה אנחנו צריכים את המקומות האלה? על פי הלוגיקה שלך, הגב יש כאלו מקומות גם ברמלה, עכו ויפו.

bhnadav

New member
זה לא אותו דבר.

אני לא יכול להיפטר מערביי ישראל שנמצאים במקומות האלה, וזה חבל. אני תומך נלהב של תוכניתו של פרופ' ארנון סופר, ראש קתדרה באוניברסיטת חיפה, לגבי הצעתו לחילופי שטחים. במקומות כמו יפו או עכו אי אפשר לעשות חילופי שטחים. אבל על השכונות הערביות שבמזרח ירושלים, אין לי שום בעייה לוותר. זה אפשרי, וזה נדרש.

izzyr

New member
יש שכונות ויש שכונות.

אני מציע שתפתח מפה של ירושלים ותראה היכן לכאורה אתה יכול לוותר והיכן לא. זה נשמע סיסמה יפה "אני מוכן לוותר בירושלים", אך חשוב לשאול, היכן יעבור הגבול? איך אתה מגן על העיר העתירה הר הזיתים והאוניברסיטה בהר הצופים, מה אם מעלה אדומים, פזגת זאב ונווה יעקב. מה אם גבעת זאב? צריך למצוא תשובות אמתיות לעניין. אחרי שלמדתי טוב את הסכם ז'נבה אני חייב להתנגד לרעיון בצורה הכי חריפה שיש. הם מוותרים על העיר העתיקה, מציעים שזה יהיה שטח בינלאומי, (איזה שטויות) כל שער יהיה שער גבול, להר הזיתים יצטרכו לנסוע בשירות. מעלה אדומים תיהיה מחוברת לירושלים בכביש אחד בלבד, כך גם פסגת זאב וגבעת זאב. (הפלשתינאים ואנחנו זה כמו ארה"ב וקנדה). כל מקום שצריך להעביר גבול זה יעבור לא ליד הכפרים הערבים אלא דווקא ליד השכונות הישראליות. כל מי שמציע פשרה בירושלים, חייב להציג תוכנית אחרת זו סתם סיסמה.

bhnadav

New member
תראה -

ברור שצריכה להיות פשרה בירושלים, אם היא אפשרית. הידע שלי בנושא הזה הוא עלוב, אבל מהרצאה מקיפה בנושא למדתי קצת על הבעייתיות שקיימת בהשארת שכונות ערביות שונות במזרח ירושלים. אני מודה שאין לי אישית פיתרונות, אבל אני מבין שצריכה להיות פשרה מסויימת.

עד היום השמאל אמר:החמס-כמה קיצונים!

עד היום הוביל השמאל את העם שולל תוך כדי סיפורי הזיות שהחמס זה ארגון שולי וקיצוני שתומך בטרור אבל כל שאר העם הפלשתיני "צדיקים" "מתורבתים" שרק מחפשים לחיות ב"שלום" כעת לאחר שהמציאות טפחה לנו בפרצוף וכולנו ראינו את אחוזי התמיכה שיש בקרב ה"עם" הזה לטרור... מעניין מה יהיו חלומתיהם של השמאל...

השמאל והתקשורת דומים למלאך המוות!!!

אותם שמאלנים ואותה תשקורת שתקפו,הסיתו, הלחיצו, והצמידו את נתניהו לקיר שיחזיר 100 מהשטחים והוא עמד בלחץ נגד 97 אחוז ורק על 3 אחוז הוא נכנע. אותם שטנים הם אלה שהיום רוקדים על דמו עם החזרת חברון... שזה היה אחרי החלטת ממשלה... אותו דבר לגבי תמיכתו בגירוש בתחילת הדרך... למה הם דומים? לשטן-מלאך המוות שעליו כתוב "יורד ומשטין עולה ומקטרג" יורד לעולם הזה מסית את האדם ומצליח להכשיל אותו ואח"כ הוא עולה למעלה ומקטרג על אותו אדם ע"ז שהוא לא עמד בלחץ שלו... אכן יש לשמאל ולתשקורת ממי ללמוד...

למעלה