תתחילו לשרשר...

liran87s

New member
תתחילו לשרשר...

חבר´ה אני רוצה כמות הודעות כמו בהודעה הקודמת... --------------------------- בואו נכין ביחד כתבה: "מדריך האופפ-פיסטים לחרמון" איפה יש את האופפ פיסטים הכי שווים, איפה יש אופציות הכי מדליקות לקפיצות, איפה יש שלג עמוק !! כדי שכשבשנה הבאה נעלה להר המושלג יהיה לנו סדר יום מאורגן היטב עם מיקומים על המפה ונחזור בלי תלונות !!! זה העיקר

liran87s

New member
אופפ-פסיט "בקטה"

עולים ברכבל 7 (הגדול) ממשיכים במסלול הימני ויורדים בשיאון, עולים ברכבל, יורדים למטה ומחפשים מסלול צדדי (שמאל) נכנסים למסלול ומתחילים לעלות על ה"קיר" הימני שלו בגלישה (המסלול בשיפוע חזק למטה ולטפס על ה"קיר" בגלישה, קצות אצבעות או עקבים עד שזה נגמר ומגיעים למקום שטוח) ניתן לשבת לנוח ולראות את כל האתר מלמעלה, כשיורדים גולשים בין עצים, זה ממש כיף, על שלג עמוק בין עצים, מה יותר טוב ?! - רק אם לא יודעים לגלוש טוב זה ממש לא מומלץ כי יש שתי דרכים לצאת משם, לבוא עם כל התנופה ולקפוץ לתוך המסלול הגדול, שהשם שלו היה מתושתש אבל בטח תבינו, או לעצור במהירות לגלוש מעל המסלול עד שמוצעים אופציה לרגת (בלי סלע...).

liran87s

New member
שיו...

דור, אנא ממך, תקן כמה דברים: בקתה בכותרת, שמוצאים למטה... תודה לך....

galgal15

New member
רעיון נחמד..

תגידו כמה רכבלים ומסלולים יש בחרמון?

liran87s

New member
מפה...

הפסים הישרים הארוכים זה או טי-באר או רכבל... המפה לא מעודכנת אבל זה מה שיש... סורי....

galgal15

New member
לירן!

תודה אבל זה נורא קטן מאיפה הוצאת את זה אני רוצה את הגודל המקורי?

Chomp on this

New member
הנה מסלול הבקתה

זה בערך המסלול, חלק ממנו הפכו למסלול אבל רק כשיש שלג ממש טוב...

galgal15

New member
לירן אתה עוד תהיה מהנדס ../images/Emo6.gif

עם הסרטוטים האלה...

liran87s

New member
אני עוד אהיה מהנגס...

אבל, סתם מהנדס, ולא סרטוטים כאלה
אלא סרטוטים
כאלה.... האמת את הרוב לא אני שרטטתי...

למעלה