תתכוננו למלחמת עולם שלישית

תתכוננו למלחמת עולם שלישית

בנאום שנשא ההיטלריסט הפונדמנטליסט המכוער החדש אחמדינג'ד לאומה האירנית הפונדמנטליסטית שלו, הודיע ההיטלריסט המרושע שהוא מאיץ את תהליך העשרת האורניום ובמקביל מתחיל להתקין 3000 צנטריפוגות, כך שבפברואר הקרוב תוכל איראן לחגוג את הישגיה הגרעיניים, וכולנו הרי יודעים איזו "חגיגה" מתכננת איראן הפונדמנטליסטית. "חגיגה" שמטרתה הראשונה תהיה ישראל ואח"כ גם שאר העולם החופשי. על החלטת מועצת הביטחון של האו"ם אמר ההיטלריסט שזה לא יותר מנייר קרוע שאין לו כל חשיבות, ועוד אמר שכל מי שנתן ידו להחלטה הזאת ישלם בקרוב על תמיכתו בה. על טעויות משלמים וארה"ב והדגנרט הדפ"ר שעומד בראשה שלא השכיל לתקוף את איראן במקום את עירק הפחות מסוכנת, ולא עשה זאת במועד האפשרי וגם עכשיו נמנע מלעשות זאת, תשלם מחיר יקר על הטעות האסטרטגית ממעלה ראשונה הזאת. מלחמת העולם השלישית בדרך והפעם היא תהיה גרעינית. כולי תקווה שעדיין יוכלו לעצור את האסון הממשמש ובא, אך במידה ולא, כולי תקווה שגם אחרי שנושמד הנקמה שלנו תהדהד אחרינו והנקמה הזאת תהיה הרסנית, כל כך הרסנית שלא יישאר מאוייבינו הפונדמנטליסטים אפילו אבק. אם זה היה תלוי בי איראן וההיטלריסט העומד בראשה היו כבר מזמן נחלת ההיסטוריה, אך מה לעשות שזה לא תלוי בי, זה תלוי בחבורה של דגנרטים ששיקול הדעת שלהם גרוע משיקול הדעת של ילד בן שלוש ושאיכפת להם מהעם שלהם ומטובתו, כמו מקליפת השום.

trigotrigo

New member
העולם מטומטם ולכן ישראל תשלם

זה כבר לא חדש. העולם שאנן, בפעם השניה, ומסתבר שאין מנהיגיו לומדים מטעויות קודמיהם. מלחמת העולם השניה פרצה כי 11 חודשים לפני זה הביא ראש ממשלת בריטניה "שלום לדורות", וכעת אותו המצב חוזר בניחוח של החלטת מועצת הביטחון, שלצערי באמת נשארת על הנייר אלא אם כן תיאכף בכוח.

הבעיה הם רוסיה וסין

הדו-פרצופיות. אני לא אתפלא כלל אם יתכלה בסופו של דבר שרוסיה גם קשורה לפיגועי ה11 בספטמבר. תמיד חשדתי בפוטין שהוא לא ממש עם המערב ועדיין תומך בערבים. ועובדה שרוסיה היא היחידה שהצהירה שתמשיך לסייע לאיראנים למרות הכל לקדם את הטכנולוגיה הגרעינית שלהם.

trigotrigo

New member
גם אני לא אופתע

אבל אני מעדיף לא להסתבך יותר מדי בתיאוריות קונספירציה

למעלה