תתלבשו יפה ותחייכו

זמשוש

New member
תתלבשו יפה ותחייכו

צפויים להגיע היום אורחים...
(מצבה של רווקה בת 30 הגיע לעמוד ראשי)

a y a 3 2

New member
אמאל'ה

רק ניסיתי את הנוסחא של הכתבות ב-Y-NET במדור יחסים מגמתי, עם נקודות, ומוגזם.. התקבלתי?:)

a y a 3 2

New member
../images/Emo12.gif התכוונתי לכתבות השבלוניות

כמו "10 דברים שרווקה בת 30 צריכה להחזיק בבית" שאמורות לפרסם בעיקר אתר היכרויות מסויים נו ב'אמת קצת חוש הומור..

magenta73

New member
אין לי כ"כ... בעיקר לאחר

התנפלויות האחרונות.... זה קטע. מצד אחד אנשים ממש רעים אלי שם. מצד שני יש המון מפרגנים. מצד שלישי כבר אסור לי באמת לכתוב "סתם מהמותן", כי רק מחכים שאני אפול, בשביל לרדת עלי, כמו שהיה היום, מצד רביעי, אני לא אפסיק. אני לא אפסיק ואני לא אפסיק גם לחתום כמו שאני חותמת. כי אז יש לזה פחות אפקט?... מצד חמישי, מה אני סתומה שאני חושבת שישיה לזה פחות אפקט?.. לא יודעת. החיים הוירטואלים האלה, משהו.

זמשוש

New member
מג'נטה ואיה...

מג'י תראי... הרי אנחנו יודעים כבר שזה בעייתי הפורמט הזה... להגיב בלי שישמעו את הטון, בלי שיראו עווית פנים, בלי הגיה נכונה של פסיקים ונקודות והשימוש בסימני קריאה שיכול ליצור אפקט של כעס וצעקה ועוד הרבה דברים... את לא יכולה למנוע פרשנויות שונות למילים הכתובות. אין הרבה איך להתגונן מפרשנות שלא ככוונת הכותב. החיים הוירטואליים האלה ... משהו. באמת! איה שאני אבין משו... זה היה סוג של ניסוי כלים או מה?

a y a 3 2

New member
לא ניסוי כלים

סתם.. נסיון להכניס חיים בפורום. חוץ מזה שאני גם בתקופה היסטרית של בחינות והייתי אז בדיוק יום-יומיים לפני בחינת מועצה, אז זה כנראה התבטא בכתוב.. לדעתי רוב מי שכותב כתבה/מסר/טוקבק, מעט מקצין את דיעותיו או עובדות כדי להעביר איזשהו מסר מגובש, כאשר במציאות הדברים פחות או יותר אפורים או גבוליים. זו בכלל מדיה בעייתית, שלדעתי לא כדאי לקחת אותה יותר מידי ברצינות. הרי אני יכולה להיכנס לכאן ולכל מקום אחר באינסוף יוזרים ודמויות בדויות. אנשים שמתבטאים בצורה בוטה כאן, ומייחסים להם תכונות מסויימות, יכולים להיות במציאות שונים לחלוטין, כך שצריך לקחת את זה בחשבון.

תשמעי הדס....

צריך לעשות סוויץ' מסויים בראש שברגע שאת חושפת / משתפת דעה מסויימת או מחשבה או אפילו סתם חלקיק מהחיים הפרטיים שלך - יהיו כאלה שיפרגנו ויהיו כאלה שלא... אלה החיים. אי אפשר לצפות שכולם יגיבו באותה צורה ובתקווה שהצורה הזאת תהיה חיובית, פשוט אי אפשר. אז אני במקומך הייתי ממשיך לכתוב, בעיקר בשביל עצמי ובעיקר בשביל הידיעה שזה עושה לי משהו - לא הטוקבקים אלא הכתיבה עצמה. כמו בכל פורמט אומנותי שהאמן מכניס חלק מעצמו ליצירה - בהחלט מובן שפידבק שלילי לאותה יצירה עלול להתפס כפידבק שלילי ליוצר עצמו - אבל זה ממש לא ככה. אז בקיצור - מה שאני אומר - אל תתעלמי מהטוקבקיסטים, פשוט קחי אותם בפרופורציות.

magenta73

New member
לרוב אני לוקחת אותם בפרופורציה

בזמן האחרון אני קצת רגישה, להכול.... בגלל כל הבלגן. בסדר. יהיה בסדר.

למעלה