תתמתחו!!!

תתמתחו!!!

נתפס לי היום שריר בירך ואני אומר לכם, אני לא מאחל לאף בן אדם בעולם כזה כאב...... גם לא לגולשים הערסים שמשתלטים על החוף בהרצליה אני בחיים לא נכנס למים יותר בלי לעשות מתיחות קראתי כאן על 10 המתיחות הכי חשובות.. תקראו ותתמתחו!!

hagit oz

New member
חשוב מאוד

היי, למי שעד עכשיו לא הקפיד לבצע מתיחות לפני גלישה או בכלל להכניס את אימוני המתיחות כשגרה יום יומית או לפחות 3-4 בשבוע זה הזמן להתחיל לשנות את השגרה הלא בריאה ללא מתיחות. חשוב להבין שכל פעילות פיזית שעובדת על כוח, סבולת שריר וכדומה בעצם מכווצת לנו את השרירים בגוף, המתיחות גורמות לפעולה ההפוכה של התארכות השרירים. כשמדברים על מתיחות לא מדברים על 5 דקות ולשחק בכאילו אלא הכוונה למינימום 40 דקות של עבודה ממוקדת על כל חלקי הגוף, מומלץ לנסות שיעורי יוגה שגם תורמים להארכת השריר והכי חשוב מרגיעים באופן נפשי את הגוף ובכך מכינים אותכם לפעילות הספוטיבית שתהייה הכי בריאה ורגועה. אני באופן אישי כמעט כל יום קמה בבוקר ומבצעת כ- 40 דקות מתיחות, חשוב לדעת איך לעבוד נכון ולכן מומלץ שכן תנסו שיעורי סטודיו בהתחלה ולאחר מכן תוכלו לבד להפוך את המתיחות לשגרה ביום יום. אין לי ספק שמי שיקפיד ירגיש את ההבדל בספורט הספציפי שבו הוא עוסק, ההבדל הוא עצום ורק שיודעים מה זה עושה ומתנסים בזה לאורך זמן לא מבינים איך אפשר בלי....
תודה חגית עוז

למעלה