תתעודדו עם סרט מדהים על עופרת יצוקה והכמעט הצלחה להחזיר אותו הביתה
S SiteBuilding New member 11/6/09 #1 תתעודדו עם סרט מדהים על עופרת יצוקה והכמעט הצלחה להחזיר אותו הביתה
ק קמנצינד New member 11/6/09 #2 הסרט ארוך, אין לי כח וחשק לראות הכל תוכל להגיד לאיזה דקה לכוון, כדי לראות איך זה קשור לגלעד שליט, ואיך זה אמור לעודד ?
הסרט ארוך, אין לי כח וחשק לראות הכל תוכל להגיד לאיזה דקה לכוון, כדי לראות איך זה קשור לגלעד שליט, ואיך זה אמור לעודד ?
S SiteBuilding New member 11/6/09 #3 צבא ניצחון אמונה ניסים אבל לא יודע בדיוק איך זה יעודד סתם נראה לי ככהוכדאי לראות הכל
D dariayaari New member 12/6/09 #4 ראיתי את הסרט ואין שם שום אזכור לגלעד שליט, אבל כלום!! מדברים שם על ניסים שקרו בעת מלחמת עופרת יצוקה, אז אולי לזה הוא מתכוון כשאומר שזה יכול לעודד.
ראיתי את הסרט ואין שם שום אזכור לגלעד שליט, אבל כלום!! מדברים שם על ניסים שקרו בעת מלחמת עופרת יצוקה, אז אולי לזה הוא מתכוון כשאומר שזה יכול לעודד.
M M KO New member 14/6/09 #6 גדוד צבר של חטיבת גבעתי הגדוד מופיע בסרט הנ"ל ולא פעם אחת... גדוד שזכה לסיקור נרחב במהלך הלחימה. שבקטע של הבית ספר המג"ד מדבר (זה צולם ע"י החקש"ב שהתלווה לגדוד)
גדוד צבר של חטיבת גבעתי הגדוד מופיע בסרט הנ"ל ולא פעם אחת... גדוד שזכה לסיקור נרחב במהלך הלחימה. שבקטע של הבית ספר המג"ד מדבר (זה צולם ע"י החקש"ב שהתלווה לגדוד)