תתעורו

ruthi50

New member
תתעורו

לכל אנשי הפורום המקסימים חג שמח כשנכנסתי בהתחלה מאוד התלהבתי מהפורום ומהרעיונות והטיפים שיש בנושא הסידור פרחים וכל מה שקשור בזמן האחרון כל הפורום רדום ואין שום דו שיח שמתנהל בפורום אנא ממכם תתעוררו ותחיו את הפורום הנ"ל כי אני יום יום נכנסת ומתאכזבת אין עם מי ואין על מה לדבר בבקשה תתעוררו

בועז בר

New member
תתעוררו... תחיו.... ומה איתך?

(לפני הכל: כל מה שבתבתי כאן מיועד לכל מי שיש לו ענין בפורום הזה, ולא לרותי בלבד, למרות שאני מגיב להודעה שלה) את מוזמנת להכניס נושאים שיגרו את מעט החברים הפעילים כאן לתגובות, ורק כך ייכנס עניין ותוכן לפורום. מנהל פורום הוא מעין סדרן בהתנדבות, אבל אינו עובד בפורום... כשלקחתי על עצמי את ניהול הפורום הוא היה למעשה חסר תוכן לחלוטין, ובכוונתי היה להכניס לכאן לא מעט אנשים שאני בקשר מקצועי וחברי איתם וכך ליצור גרעין קהילתי שעליו ייבנה עניין ותוכן ותורחב הקהילה. מסתבר שהתבדיתי... חלק מאותם אנשים אף כעסו עלי שאני "מגלה סודות" מקצועיים, חלק אחר אין לו כ"כ ניסיון או בכלל אינטרנט, ולוקח לו שעה להכניס הודעה ועוד כמה וכמה אנשים שפשוט עסוקים עד מעל הראש בעבודה ומשפחה ולא גולשים להנאתם בכלל ו/או לא רוצים לקשקש על העבודה אחרי שעות העבודה... עוד נקודה: הפורום לקח כיוון מסוים שאני לא בטוח שאני ממש מעוניין לקדם אותו, משהו בסגנון: "לכל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון" או משהו דומה... אני כרגע עושה את זה, וברצון, אבל אני לא מעוניין לשבת על כסאו הוירטואלי של "יצחק לבנון" שזה בעצם דימוי למומחה שיודע הכל ופונים אליו בשאלות... אני לא "פרופסור קרסו" של סידורי הפרחים, ואשמח מאוד אם ייכנסו לכאן עוד שוזרים מיומנים ומנוסים שלא פוחדים לחלוק רעיונות וידע, וכך תיווצר הפרייה הדדית וכולנו נצא נשכרים. הדבר האחרון שאני ארצה לעשות הוא לקדם את העסק האישי שלי דרך הפורום, וככה מתנהלים בתפוז וברשת בכלל פורומים מקצועיים לא מעטים. זו הסיבה שאני ממעט לפתוח נושאים חדשים (שקשורים מן הסתם לדברים שאני עושה לפרנסתי) ובעיקר מגיב לקיימים. גבירותיי (ורבותי המעטים...
) הפורום הוא שלכן ולרשותכן, תרגישו חופשי להכניס הודעות, כאילו זו שיחה בין קולגות ולא כתיבת מכתב רשמי... לשאול שאלות, ובעיקר להגיב ולכתוב תשובות, ורק כך העסק כאן יתחיל לקבל חיים. חג שמח לכוווולן/ם

ruthi50

New member
נסיון שני לתגובה

כתבתי תגובה להודעה אבל נראה לי שמשום מה זה לא נשלח לכן אני מנסה שוב ואם תראו שקיבלתם פעמים את אותה תגובה אתכם הסליחה בועז לא התכוונתי לזרוק את כל האחריות עליך אבל בתור בעל מקצוע ומנהל הפורום אני מבקשת ממך לעורר ולגרות בכל מיני נושאים שקשורים לנושא את כל האנשים שקשורים לפורום כדי שיהיה כיף ונחמד ומלמד הלוואי שבעתיד אגיע לרמה כזו שאני אני ... אוכל לתת טיפים ורעיונות בתור מיקצועית אבל אני רק מתחילה לכן אני כמו איש צמא שרוצה רק לשתות ולשתות במקרה זה את הנושא שרק התחלתי ללמוד אותו סידורי פרחים באהבה רבה אבל בחוסר ידע בועז לגבי שליחת הודעות פעם ראשונה בכלל שאני מצטרפת לפורום באינטרנט ולכן יקח לי זמן לשלוח תגובות כמו שצריך אתה יודע פעם ש\לחתי מכתב לפורום שהוא היה יותר מכתב השתפחות מכל הלב אבל בגלל חוסר הידע שלי הוא לא נשלח גם את הכתב הזה אני כותבת בפעם השניה אז איתכם הסבלנות הסליחה על חוסר הידע. לכל השוזרים והמעצבי אירועים המקצועים אנא תנו את ידכם ועזרתכם לפורום הנ"ל במקום לבא בתלונות סמכו על עצמכם ועל המוניטין שלכם שלא חלילה אנשים מתחילים כמוני יגנבו רעיונות הלוואי שאגיע ליום שהיה מקצועית ואוכל לתת ולעזור לכל המעונינים ולמתחילים כמוני באהבה גדולה

ronaytal

New member
קראתי את מה שכתבת ואת מה שרותי כתבה.

אני מציעה ששוזרים חובבים (כמוני) ואם יש מקצוענים שרוצים להשתתף כמובן שנשמח, יעלו כאן תמונות של יצירות שהם מעוניניים להראות וכולנו נחכים מהתגובות שנקבל. אני לא מבינה מה הפחד מחשיפת סודות מקצועיים- אם לא רוצים לחשוף שלא יעלו תמונות. מה שעולה לרשת יוצא משליה ואפשר לחקות כל דבר וזה קורה הרבה בעידן האינטרנט, בעיקר בפורומים שעניינם אומנות.

למעלה