תתעוררו... תחיו.... ומה איתך?
(לפני הכל: כל מה שבתבתי כאן מיועד לכל מי שיש לו ענין בפורום הזה, ולא לרותי בלבד, למרות שאני מגיב להודעה שלה) את מוזמנת להכניס נושאים שיגרו את מעט החברים הפעילים כאן לתגובות, ורק כך ייכנס עניין ותוכן לפורום. מנהל פורום הוא מעין סדרן בהתנדבות, אבל אינו עובד בפורום... כשלקחתי על עצמי את ניהול הפורום הוא היה למעשה חסר תוכן לחלוטין, ובכוונתי היה להכניס לכאן לא מעט אנשים שאני בקשר מקצועי וחברי איתם וכך ליצור גרעין קהילתי שעליו ייבנה עניין ותוכן ותורחב הקהילה. מסתבר שהתבדיתי... חלק מאותם אנשים אף כעסו עלי שאני "מגלה סודות" מקצועיים, חלק אחר אין לו כ"כ ניסיון או בכלל אינטרנט, ולוקח לו שעה להכניס הודעה ועוד כמה וכמה אנשים שפשוט עסוקים עד מעל הראש בעבודה ומשפחה ולא גולשים להנאתם בכלל ו/או לא רוצים לקשקש על העבודה אחרי שעות העבודה... עוד נקודה: הפורום לקח כיוון מסוים שאני לא בטוח שאני ממש מעוניין לקדם אותו, משהו בסגנון: "לכל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון" או משהו דומה... אני כרגע עושה את זה, וברצון, אבל אני לא מעוניין לשבת על כסאו הוירטואלי של "יצחק לבנון" שזה בעצם דימוי למומחה שיודע הכל ופונים אליו בשאלות... אני לא "פרופסור קרסו" של סידורי הפרחים, ואשמח מאוד אם ייכנסו לכאן עוד שוזרים מיומנים ומנוסים שלא פוחדים לחלוק רעיונות וידע, וכך תיווצר הפרייה הדדית וכולנו נצא נשכרים. הדבר האחרון שאני ארצה לעשות הוא לקדם את העסק האישי שלי דרך הפורום, וככה מתנהלים בתפוז וברשת בכלל פורומים מקצועיים לא מעטים. זו הסיבה שאני ממעט לפתוח נושאים חדשים (שקשורים מן הסתם לדברים שאני עושה לפרנסתי) ובעיקר מגיב לקיימים. גבירותיי (ורבותי המעטים...
) הפורום הוא שלכן ולרשותכן, תרגישו חופשי להכניס הודעות, כאילו זו שיחה בין קולגות ולא כתיבת מכתב רשמי... לשאול שאלות, ובעיקר להגיב ולכתוב תשובות, ורק כך העסק כאן יתחיל לקבל חיים. חג שמח לכוווולן/ם