תתעוררו,חולי אהבה משיכון ג' (סטלה!!סטלהה...!)

רואה 6 6

New member
תתעוררו,חולי אהבה משיכון ג' (סטלה!!סטלהה...!)

יש לי שאלה אליכם.
יש לי קרובת משפחה רווקה ,שחבר היה לה ממש מזמן וכשאני אומרת מזמן, אז "מזמן" זה... ים זמן במקרה הזה,תדמיינו.
אני חושבת שפעמיים בערך ניסיתי להכיר לה בחורים. פעם אחת לא היתה הידלקות אצל אף אחד ופעם שניה הבחור נדלק לגמרי. היא לא. מאז לא ניסיתי שוב אבל היא תמיד מוכנה לכך.
אני לא מתערבת בדברים האלה ולא מדברת עליהם אלא אם פונים אלי בענין לכן אני לא יודעת מה היא מרגישה בנידון כיום. האם טוב לה לבד כמות שהי? האם היא מחפשת ומרימה כל אבן ואני סתם לא יודעת על זה? מה היא רוצה לעצמה בהמשך החיים?
אני לא יודעת שום דבר מאלה. בגדול, אני מאמינה שממש מעטים האנשים שרוצים לחיות לבד תמיד.יש,אבל אין סיבה ממש שהיא אחת מהם. אני כן מאמינה היכנשהו שאם היה נופל חתיך מקסים וחכם מהגג ישר עליה ומתחיל איתה היא לא היתה אומרת לא.

אז אני לא יודעת אם לדבר איתה בכלל,אם להתענין, אם להציע משהו ... הקירבה ביננו לא קטנה אגב,גם אם לא הכי גדולה שיש.

Cade Foster

New member
מה זה "לא קטנה גם אם לא הכי גדולה"?

אתן בקשר? אם כן זה לא יעלה כסף לשאול מה קורה איתה ואם יש לה חבר/אם היא מחפשת, אם הכרת לה גברים בעבר לא נראה לי שזה אישי מידי בשבילה. גם אצלנו יש אחת כזו, אני לא חושב שיש בן משפחה שלא ניסה להכיר לה מישהו (ואנחנו פאקינג משפחה מורחבת של מעל ארבעים נפשות) ולא בא לה על אף אחד אבל את יודעת, לא מתים מלנסות. גם לי אחותי ניסתה להכיר כמה מהחברות שלה, לא הלך, והיא עדיין מנסה. אולי מתישהו זה יצליח.

בסופו של דבר אם היא לא הגיעה למצב שהיא מתחננת שתכירי לה מישהו אז היא במצב בסדר גמור ואין לך מה לדאוג לה.

רואה 6 6

New member
לוקחת את השורה האחרונה שלך

יכול ליהיות שככה צריך לחשוב על זה...

מה עם לשאול אותה האם היא מרגישה מאושרת

ומרוצה באופן כללי, בלי אף רמיזה פולנית על זוגיות?
מעטים האנשים שבסדר להם לבד, כי החברה והתרבות מכתיבה ולוחצת
כמו שבוער לך כל כך לשאול אותה על הנושא....
זה לא שהאנשים לא מאושרים לבדם, הם פשוט מקבלים כל כך חזק מהסביבה שהם לא בסדר כי הם מרגישים בסדר עם זה שהם לבד.

לא יעלה לך גם להתאפק ולא להזכיר את זה בכלל בשיחות שלכן.
ולבדוק שהיא בסדר לבד גם בלי לשאול ישירות על זוגיות וחיפושים אחריה.

רואה 6 6

New member
לא מזכירה בכלל ולא שואלת כלום.

יש לי גם הרגשה שיש מי בסביבה הקרובה להעביר מסרים של "תמצאי כבר" כך שלא צריך אותי לזה .
אני פשוט חושבת ש...כששאלת ישירות באות מזרים זה מרגיז אבל מבן אדם קרוב לפעמים מצפים לשאלה כזאת, לא? זה כמו שאתה מגיע לשבעה ומרגיש נורא לא נעים לשאול משהו ובסוף מסתבר שרק חיכו שמישהו יתענין מעבר...

למעלה