תתעוררו כלבות!

l i o r a n g e

New member
תתעוררו כלבות!../images/Emo3.gif

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? איך אפשר היה לשפר? מה היה טוב? מה היה לא טוב? יש מורים חדשים? נאצים? יש חתיכים/שוות? ילדים חדשים? איזה כיתה אתם? תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים.

mogili

New member
אללה

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? חראD: איך אפשר היה לשפר? לעוף משם כמה שיותר מהרD: מה היה טוב? שביתה מה היה לא טוב? הכל. אה, וגם אין א.צהריים במוסד וזה מעצבן. יש מורים חדשים? כן נאצים? אהא יש חתיכים/שוות? לא ילדים חדשים? אהא איזה כיתה אתם? י'! 4! תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. - יש שמה למטה

Chen Shesek

New member
../images/Emo75.gif

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? בסדר, היה אפשרי בסוף לשרוד את זה איך אפשר היה לשפר? כמעט בכל דבר. להפוך את השיעורים ל-15 דקות והפסקות ל-45, להעיף את המורה לגיאוגרפיה ולהוריד מחירים בקפיטריה שנפתחה מה היה טוב? יש לי יומיים שמסתיימים ב-12:45 מה היה לא טוב? יש לי יום אחד שאני מסיימת ב-16:00 ובשישי ב-13:30, מורה לגיאוגרפיה ותור כל כך ארוך בקפיטריה שיותר מדי בנויה בצורה של מוסך, ככה שאני תקועה בבית ספר עד 16:00 ואין לי מה לאכול יש מורים חדשים? כן נאצים? בחלקם יש חתיכים/שוות? איזה ילדים חדשים? 23! בכיתה שלי רק 1 אבל לשכבה הגיעו 23, מתוכן אחת הייתה איתי בגן לפני שהגעתי לפה... איזה כיתה אתם? ח'4...... מופת. תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. איןןןןן פההההההה

טוב ../images/Emo163.gif

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס?כיףףףףףף איך אפשר היה לשפר?לא ללמוד ביום הראשון עד שעה שמינית.. מפגרים מה היה טוב? האנשים מה היה לא טוב?תולדות :\ יש מורים חדשים?כן.. קיינדה נאצים? מאוד! יש חתיכים/שוות? לא.. יודעת.. ילדים חדשים? כה! איזה כיתה אתם?יא2 תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. לארוצה אין לי כוח

wake up bitchesssss

בא לי לענות בסמיילים ניראה איך זה יהיה .: איך היה בשבוע הראשון של בי"ס?
איך אפשר היה לשפר?
טוב זה לא הולך מה היה טוב?חברים ומורים חדשים וצחוקים מה היה לא טוב?שיעורי בית חחחח יש מורים חדשים?כן נאצים? לא יש חתיכים/שוות?לא איזה ניראה לכם .עלובבבב ילדים חדשים?כן איזה כיתה אתם?י"א תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים.

פופו9

New member
נממנמנמנמנ

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס?סבבה איך אפשר היה לשפר?אממ לא יודעת.. מה היה טוב?האנשים מה היה לא טוב?כל השאר יש מורים חדשים?כן נאצים?דוקא לא...
יש חתיכים/שוות?
ילדים חדשים?אניאניאני!!
איזה כיתה אתם?ט' תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים.מכיוון שגם ככה את לא יודעת איך אני נראית, אני מוותרת לעצמי

דניתיי16

New member
?..!..@..#..$..%..*..^ ../images/Emo6.gif

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? נחמד+ איך אפשר היה לשפר? להחליף את המוזיקה המעפנה בהפסקות מה היה טוב? אממ חזרה לשיגרה? מה היה לא טוב? חזרה לשיגרה? יש מורים חדשים? יאפפ נאצים? נאו יש חתיכים/שוות? חחחחח הלוואי.. ילדים חדשים?מממ כן יש כמה... איזה כיתה אתם?י'א 4 תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. נהההה..

Little Panda

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? חרא! איך אפשר היה לשפר? לא לפתוח את הבי"ס!!!!!!!!!! מה היה טוב? לפגוש את החברים... מה היה לא טוב? לפגוש את המורים יש מורים חדשים? כן נאצים? יותר מזה! יש חתיכים/שוות? ילדים חדשים? לצערי איזה כיתה אתם? ט' תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. באמת, אבל באמת לא כדאי!

IפותI

New member
איח הייסה כרמל

איך היה בשבוע הראשון של בי"ס? .... איך אפשר היה לשפר? להחליף מורים מה היה טוב?חברים מה היה לא טוב? מורים יש מורים חדשים? יאפ נאצים? כמובן יש חתיכים/שוות? לא ילדים חדשים? כן איזה כיתה אתם? ח תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים. יש לך תמונה שלי בפלאפון. או לפחות תמונה של הציצים שלי.

אוי שנים לא הייתי פה..

עונה באיחור איך היה בשבוע הראשון של בי"ס?נחמד איך אפשר היה לשפר?להחליף את צוות המורים דחוףף מה היה טוב?לפגוש את כולם מה היה לא טוב?לפגוש אותו יש מורים חדשים?כה נאצים?צריך לבדוק את זה יש חתיכים/שוות?לא ילדים חדשים?כה איזה כיתה אתם?ט תוסיפו תמונה שלכם, כבר שכחתי איך אתם נראים..נע

למעלה