תתעוררו

dafna l

New member
תתעוררו

אנו נמצאים הימים הקשים ביותר למדינה אנשים פוחדים לנסוע בכבישים בקו הירוק על אחת כמה מחוצה לו. לא היה כדבר הזה הרבה מאד שנים. אנשים חוששים לצאת מביתם שמא לא יחזרו אליו אנשים חוששים ללכת ברחובות וכל העת מביטים מסביבם לכזאת חרדה לא הגענו גם בימי מלחמת המפרץ ואתם דנים האם ברק יביא לנו שלום? שלום אמיתי אינו המצב הזה, שלום אמיתי זאת בטחון ללכת לבקר לעבוד בראש שקט לא לדאוג לילדים בבית הספר! לא לאשה העובדת! לקרובים! מי מכם לא טרוד במחשבות אלה? ש י ק ו ם !!!!!!!!! למרות הכעס על הנגבי בזמנו היום אני מאמינה למשפט שאמר אכן ``ברק ברח`` ברק לא מתמודד עם הבעיה האמיתית שלנו שהיא תחושת חוסר בטחון הוא בורח ובורח ואולי? רק אולי לברקיש בעיה אחרת שאיננו יודעים? בעיה המונעת ממנו להתמודד עם הקושי העכשיוי שלנו ואל תפסלו על הסף חישבו לרגע והגיבו ובאשר לאריק שרון: אני חושבת שאסור לנו לצפות ממנו להתנהגות כמו בשנות השבעים הוא מבוגר יותר חושב אחרת לא מאמינה שיפלס דרך עם שופלים יותר ולמען האמת מה שמניע את הפוליטקאים היום זה כניסתם לתחרות על פרס הנובל וזה כל כך כואב שלא מרחיבה הדיבור. אני לא נשאר לי רק להתפלל למען שפיותנו ואחדותנו אולי מכאן תבוא הישועה

a - s -inv

New member
בוקר טוב דפנה התעוררנו מזמן

כבר שנה צועקים כאן את כל מה שכתבת לא חידשת דבר רק טוב להוסיף לרשימה עוד אזרח אכפתי

למעלה