תתעוררו!

sandradee

New member
תתעוררו!

אוף למה כל היום מדברים פה על פסיכומטרי/מענק/אבטלה/פיקדון/מיל'? אמנם זה ברור שזה מה שמעסיק את רוב המשוחררים אבל זה אומר שתוך 3 חודשים אני יכולה לעזוב את הפורום? כי תאכלס עוד 3 חודשים (+- תלוי אצל מי) הדברים האלה כבר לא מעניניים דברו על משהו אחר!! חובה עליכם! אין חיים מעבר?

sandradee

New member
לדוגמא!!

תראו איך אני מגמדת את ענייני המשוחררת לסוגריים- איזה יום מדליק היה לי היום קמתי בבוקר והלכתי עם חברה שלי (לראיון עבודה)בחוף הכרמל אחרי זה טיילנו בקניון חיפה שנמצא באיזור וישבנו לברנץ' (חיה על חשבון המענק) הסתובבנו שוב וקניתי 2 ספרים בסטימצקי : אחד זה אנקת גבהים והשני זה 100המלחמות ששינו אתה עולם מה לעשות אני מחפשת כל היום לבלוע עניינים פרטים וללמוד דברים חדשים! anyway אחרי זה חזרנו ברכבת הבייתה ועשינו סיבוב בקניון שיותר קרוב הבייתה וגם שם (עשינו סיבוב "דרושים" אבל זה היה בקטנה....) הגעתי הבייתה נחתי טיפה ונסעתי עם אבא לסיבוב עם האוטו יש לציין שעברתי טסט בשני שעבר (הגיע הזמןמה לעשות לא הסתדר בצבא) עכשיו קחו דוגמא ממני ותדברו על החיים שלכם -בתקווה שיש לכם כאלה

אורי-

New member
לי אין חיים.

אפילו את הריבה שרציתי להכין קודם המרתי באיטריות ביצים. אם יהיו לי חיים מתישהו אני אכתוב עליהם.

Twinkle1

New member
את אופטימית

עוד שלושה חודשים כבר לא יהיה אכפת לך מעבודה? מפסיכומטרי? מהפיקדון? ובנוסף לכל יש לך חיים? וואו, אני מקנאה
הלוואי עליי.

אורי-

New member
חוץ מלימודיפ ועבודה מה עושים?

ברגע שנדבר על חתונה וילדים - זה כבר לא הפורום. הפורום בדיוק נועד לזה , וגם אם זה אולי קשה : מי שכבר מחוץ לשאלות האלו , אולי זה פשוט כבר לא בשבילו.... או שכבר מעכשיו נבדוק איזה מקל הכי כדאי לקנות + איזה כלב קטן הכי כדאי לקנות. ונצא כבר לפנסיה. נשתה תה ונאכל קרקרים ונצעק על ילדים להיות בשקט בין שתיים לארבע. ואז אחרי 4 שכבר קריר נקח את המקל והכלב ונצא לטיול.

למעלה