תתעוררו!!!!!!

תתעוררו!!!!!!

מה זה השערורייה הזו?!?!?!?!?!?!? למה להצביע בסקר הכי הרבה ל- Chocolate Starfish and the hot dog flavored water זה חרא של אלבום, זה הדבר שאני הכי שונא בלימפ, צריך להצביע לאלבום הראשון והדי טוב של לימפ, אני חושב שמי שבפורום הזה הוא לא מעריץ רוק אלא מעריצי לינקין וכאלה.....

TheXK

New member
אהםם

לימפ ביזקיט זה נאו מטאל.. רוק וראפ (היפ הופ.. אותו חרא) ביחד.. ויש פה הרבה שאוהבים לינקין... אני לא אחד מהם..

HandsomeDevil

New member
תן לי לתקן אותך..

ניו-מטאל. מורכב משתי מילים: ניו (חדש) ו-מטאל (מילה נרדפת ופופולרית כיום לרוק כבד). כך שיצא לנו- מטאל חדש, כלומר: זה לא סוג של רוק, פאנק פופ \או מזרחי. כשמו כן הוא מטאל חדש. והכוונה היא לא ללהקות החדשות אלא למוזיקה שהן משמיעות, עם הרבה "טכנו" בפנים (שימו לב, לכולם כמעט יש גם די.גיי). אני לא כ"כ יודע איך להסביר לך במיליםאת ההבדל בין ניו-מטאל למטאל רגיל. אבל נראה לי שכולכם תבינו כבר לבד.

נו למה לרדת על לינקין פארק.......

הם סה"כ להקה טובה עם שירים טובים ולמה אתם כל הזמן רבים על אם ללהקות יש כסף ופרסום? ל"פ אוהבים את המוזיקה שהם מייצרים ונשארים נאמנים למעריציהם אבל למה לומר דברים מלוכלכים ודביליים בגלל שאמטיוי משדרת את הקליפים שלהם וכי אנשים קונים את הדיסקים שלהם? ובאמת, אם לכם היה הזדמנות להיות מפורסמים ועשירים ובאותו הזמן לעשות את מה שאתם אוהבים לעשות ולבטא את עצמכם בצורה יצירתית לא הייתם עושים את זה? מה הייתם אומרים "בסדר יאללה בואו נכתוב שירים וננגן אותם ונשמיע אותם רק בMP3" אין סיכוי אם יש לכם סיכוי אז לכו על כל הקופה! וגם רק בגלל שפרחות מתחילות לאהוב להקה אז מייד הלהקה זבל? חברה סנובית-פרחה-סנובית שמעה אותי מדברת עם חברה טובה שלי(יעני בן-לאדן) על ל"פ ואל שיר אחד שלהם והיא באה ואמרה לנו(נא לקרוא בקול מאוד מאוד צפונפובי) "וואי, לינקין פארק כאלה לא בסטיל! אבל הם כאלה כוסונים..." אז הם יצאו מ"סטיל" לפחות זה *מודה לאלת החסה* אבל גם בגלל שהם נראים טוב, שזה רק כמה וכמה... באמת אין לכם משהו יותר טוב מאשר לרדת על להקות שהם "לא לרמה" שלכם? תקשיבו טוב-טוב אתם לא יודעים יותר טוב מאף אחד איזו להקה או זמר/ת יותר טובים מאלו! כי לכל אחד יש טעםא חד ואם מישהו אוהב את בריטני איכס אז מותר להם! ומספיק לקלל! זה פורום לימפ ביזקיט ולא פורום ´מי רוצה לרדת על להקות כי יש לו מקל תחוב בתוך התחת´! אז מספיק די שמענו מספיק והבה נעבור למשהו אחר!!! תפסיקו לעצבן אנשים, גופליש.

למעלה