תתעורררררררררו יש לי שאלה!

Tapuda

New member
תתעורררררררררו יש לי שאלה!

ראיתי אתמול בדי וי די את הסרט RESIDENT EVIL למי שמכיר...ועלתה בי השאלה....האם קיים כזה דבר זומבי? כי לפי מה שאמרו בסרט שהוא די מסובך ולא מתתי עליו...שכשהאדם מת אז התאים ממשיכים להתרבות ועוד כמה דברים לא ממש הקשבתי....ניסיתי לפענח את העלילה המסובכת.. הסרט כבר היה בארץ למיטב ידיעתי. אז האם קיים כזה דבר?

scooby4

New member
לא, זומבים הם קונספירציה / תופעה.

ככה לפחות ידוע לי.

WallFlower

New member
זה בולשיט

אני לא חושבת שזה אפשרי מבחינה ביולוגית...התאים מתרבים רק אם אתה חי ז"א שהלב שלך פועם והמוח שולח אותות.

WallFlower

New member
../images/Emo5.gifזומבי../images/Emo153.gif

טוב אז עוררת בי עניין וחיפשתי קצת, אז: זומבי-גוף ללא נשמה. ישות שהחזירו אותה לחיים, היכולה לשמש כעבד; ישות שמתנהגת כשאר בני האנוש החולקת עימנו (איתי לפחות, אני לא יודעת מה איתכם) מבנה גופני וייתכן גם נוירולוגי. זו לפחות ההגדרה הכללית של זומבי, אני חושבת שבסרט הם לא ממש זומבים לפי ההגדרה אלא איזו תוצאה של מחלה או משהו כזה. אם אנחנו כבר עוסקים בזומבים אז כדי שנזכיר שהחידוש לסרט Dawn of the Dead, יצא לאחרונה בארה"ב. מישהו רוצה תקציר? הנה - מגיפה מסתורית בארה"ב גורמת להיווצרותם של מאות אלפי זומבים בין לילה. כמובן שאותם זומבים הם לא סתם זומבים אלא זומבים אוכלי-בשר (זה נשמע יותר טוב באנגלית -flesh-eating zombies) . העלילה מתמקדת בסיפורה של קבוצת אנשים, בהם אחות בי"ח ושוטר, המוצאים מקלט בקניון השוכן בעיר בויסקונסן או ויאומינג (שכחתי...). לאחר תקופה מסוימת החבר'ה מבינים שלזומבים יש איזה שהוא זיכרון לגבי החיים הרגילים שלהם והם נוהרים לקניון מתוך רפלקס (מישהו אמר ביקורת חברתית?) אבל החלק הכי גרוע הוא שהאוכל נגמר, אין חשמל ועל כן אין יותר מה לחפש בקניון. הם מחליטים לצייד היטב שני אוטובוסי קניון ולהימלט על נפשם לאיזה אי מסתורי שייתכן ואינו מוצף בידידינו אוכלי הבשר. לפי הטריילר הוא נראה כאחד הסרטים הכי מפחידים שאני לא אראה. תשפטו בעצמכם.

למעלה