תתעלמו מההודעה הקודמת, בחרתי מאנדרק

cmand

New member
תתעלמו מההודעה הקודמת, בחרתי מאנדרק

אבל מה קורה אחרי שבחרתי מאנדרק נ.ב - השגתי כבר 3 דיסקים של מאנדרק 8.1 ועוד כמה הוצאות השגתי... קיצר מה עכשיו איזה פרטישנים לעשות או אם בכלל לעשות אולי בהתקנה אפשר לעשות פרטישנים תעזרו ליייייי :( לא התקנתי עדיין וכבר אני מתסבך

cmand

New member
לפי מה שכתוב ב TUX

כתוב שם במדריך בשם: "לינוקס כמחשב אישי סיור בלינוקס כמחשב אישי" שזה עם הצורה הגרפית (הם מדברים על KDE) זה משמש ממש מערכת הפעלה שלמה עם ICQ ו- IRC והכל אז בעצם אחרי ההתקנה של הלינוקס למה אני צריך וינדוס ?! נ.ב - שוב אני שואל... מישהו יכול לעזור לי בהתקנה של המאנדרק אני מפחד שאני יתחיל את ההתקנה ומשהו שם לא יהיה ברור לי ואני יהרוס * אם אני הורס שם משהו מה הנזק הכי גדול שיגרם לי איבוד נתונים או משהו יותר חמור לכיוון של פגיעה בחומרה...

maCr0T

New member
לא....

איבוד נתונים, נזק לחומרה זה בלתי אפשרי... maCr0T

Rul3R

New member
תסתכל בתשובה לשאלה הקודמת שלך

יש שם הסברים איפה לחפש חומר וכמה אתרים מומלצים שכדאי להתחיל לקרוא. "זה משמש ממש מערכת הפעלה שלמה" - זאת מערכת הפעלה, מה ציפית? "בעצם אחרי ההתקנה של הלינוקס למה אני צריך ווינדוס" - יש כאלה שמסתדרים בלי (משיקולים אישיים), אבל לדעתי בשלב הנוכחי יהיה קשה להסתדר בלי (מה לעשות..), במיוחד אם אתה עובד הרבה עם ה"אופיס", מה גם שהתמיכה בעברית לא כלכך טובה בלינוקס (יש קומבינות, אבל עדיין..) ומקווים לראות שיפור בקטע הזה עם היציאה של KDE3 וGNOME2 שאמורים לתמוך בעברית בצורה מובנת, מה עוד שאם אתה משחק הרבה במשחקים - אתה תצטרך ווינדוס בשביל זה כי מצב המשחקים ללינוקס לא ממש פורח. הנזק הכי גדול שיכול להגרם לך הוא איבוד נתונים וגם זה מאוד קשה עם ההתקנה של מנדרייק, תנסה לקרוא כמה שאתה יכול לפני שאתה מתקין כדיי שתגיע להתקנה ותדע בדיוק מה אתה עושה בכל שלב, תגבה נתונים חשובים. פגיעה בחומרה לא תיהיה לך. בקטע של עזרה, תקרא את האתרים שהבאתי לך בהודעה הקודמת, תקרא חומר ברשת, תסתכל פה בהודעות קודמות בפורום, אם אחרי שעשית את כל זה לא הבנת משהו, תשאל פה ותקבל עזרה. אבל בעקרון ההתקנה של מנדרייק אמורה להיות קלה, ואפילו ראיתי מאמר שהיא יותר קלה להתקנה מווינדוס XP.

למעלה