תתפללו בשבילה....

מור ד

New member
תתפללו בשבילה....

החתולה שלי כבר מעוקרת... ביינתים, היום הגעתי הבייתה משופינג וראיתי אותה על הרצפה בתוך שלולית דם... היא התחילה להמליט, אבל ההמלטה השתבשה... הגור יצא עם הרגליים ראשונות, התקשרתי למוקד חרום ואמרו לי מה אני צריך לעשות- למשוך את הגור המת החוצה.... הגור כנראה מת או משוצק, ובשעה שמונה לא ענו לטלפון שום וטרינריה, ולכן החתולה שלי בבית... אני מתפלל לשלומה, עד לפני שעה ישבתי לידה, היא מטושטשת... בכל מקרה שמתי לה מוזיקה מרגיעה והדלקתי קטורת, פזרתי מסביבה פרחים, ביינתים היא גם נעלמה לנו ובבוקר אחפש אותה... לא מצאנו אותה! אני פוחד שיקרה לה או לגור משהו נורא! ועד אז רק אתפלל, תגובות משורשרות יתקבלו בברכה....

Eclipsed 0

New member
לכן כדאי לעקר !

בכל מקרה לא אטיף לך מוסר, המון בריאות לחתולה והגור. אגב, כשבעל חיים מטושטש, או מתאושש מהרדמה, כדאי לשים אותו בחדר סגור. אם גרים בבית פרטי, בשום אופן לא בחדר עם מדרגות! לא תמיד הם יודעים לאן הם הולכים, והם עלולים ליפול, או ללכת למקומות בלי להיות מודעים לאן הם הולכים.

Gal-Mo0D

New member
אני מאוד מצטער לשמוע

אבל זה לא היה קורה אם היית מעקר. מתפלל לשלומה.

מור ד

New member
הומלטו מספר גורים ביינתים...

אתמול הייתי ער עד שעה מאוחרת מאד... הבוקר קמתי ולקראת הצהריים החתולה שלי החלה להעביר גורים אל פתח הבית, ביינתים היא העבריה שנים מקסימים...

Gal-Mo0D

New member
בינתיים 2 גורים נולדו ?

וואו! מצוין! משמע שאולי אחד מהם ישרוד ברחוב
אני חושב שזה בהחלט היה שווה את זה.

spoonboy

New member
אין לכם שום מושג מה זה זכות

יש לקרוא את זה בטון לא ציני

feline9

New member
מור - מה תעשה עם הגורים?

אני מקווה שאתה מתכוון לקחת אחריות עליהם!

מור ד

New member
תקשיבו לי כולכם!!!!!!!!

כולכם מתייחסים לגורים כאל אסירים! זה היה הריון ראשון שלה, והראשון נולד בלידת עכוז ומת כנראה, היא התחילה להמליט אתמול כשאני הייתי לידה, ושלוש שעות הגור היה תקוע בכוס שלה!, אבל אז היא לקחה ספרינט ונעלמה, היום בבוקר היא ישבה לי על המרפסת ולקראת הצהריים היא הביאה גורה אחת לפתח הבית ואחר כך עוד אחת, נכון לשעה הזאת 2 גורים שרדו, וגור אחד מת או משותק, הגיוני שנשארו שני גורים בחצר השניה, חלשים או מתים, אבל אני רוצה להתרכז בחיים, והחיים מקסימים, שתי הגורות יונקות מאמא שלהן, והכנו להן כבר סלסלה, הייתי איתן כל היום, אפילו לקחתי את הלימודי גרמנית אליהם, ותאמינו או לא כנראה שהן תשרודנה, ואני אטפל, אם אדע לגבי הגורים הנוספים אני אודיע, ואם הם מתים אל תאשימו את העיקור, כי לפעמים בהמלטה הראשונה לא יודעים מה עושים!!!!!!!!!

spoonboy

New member
אני לא מתייחס אליהם כאסירים

אני חושב שגורים זה דבר טוב! הם גדלים נהיים עצמאים ועוזבים מהר. הם ישארו רק אם תביא להם אוכל.

spoonboy

New member
חתולים הם חיות עצמאיות

אם לא תאכיל אותם שבוע הם יחפשו מקום אחר. הם יכולים לשרוד שנים על גבי שנים ברחוב.

spoonboy

New member
חתולים גודלים והופכים להיות עצמאיים

אני מתפלא שאתם לא יודעים את זה עדיין.

InvisibIe

New member
בטח, עצמאיים

מחפשים נואשות אוכל בפחי הזבל, מוצאים לעיתים נדירות שאריות מזיקות לבריאות שאותן הם אוכלים מחוסר ברירה. סובלים רעב 24 שעות ביממה. רזים כמו שלדים. סובלים מהתעללות של כל מיני חלאות. חוטפים מחלות ואין מי שירפא אותם. נדרסים. ברי מזל אם הם מצליחים להגיע לגיל שלוש.

spoonboy

New member
הם צדים וכשיש להם פח זב עם הרבה

אוכל הם לא יהססו לחפש. חתולים הם חיה וחיות הם עצמאיות. חתול שנולד בבית שורד גם בחוץ כי חתול ישאר רק אם תתן לו אוכל ותתן לו מקום לישון בו.

InvisibIe

New member
לא כל החתולים צדים

החתולים שלי עכשיו, למשל, כן, אבל אף אחד מהחתולים שהיו לי לפני כן לא עשה את זה. אני לא זוכרת בדיוק אם זה גנטי או שזה רק אם האמא מלמדת אותם, אבל ממש לא כולם צדים. מלבד זאת, מה כבר אפשר לצוד ברחוב העירוני? חרקים? עכבר לעיתים רחוקות מאוד? ציפור? הדברים האלה לא מספקים ולא משביעים, בייחוד בהתחשב בכמויות שהחתולים יכולים להשיג אותם. הנקודה שלי היא כזאת: הרחוב אינו טבע, והחתולים הם כבר לא חיות שמסוגלות לשרוד בחוץ! אנחנו, בני האדם, הבאנו את החתולים למצב בו הם אינם מותאמים לחיות בטבע. לא כולם יכולים לצוד, הרגלנו אותם לחיים של פינוקים. אנחנו גם הבאנו אותם לסביבה העירונית שהיא לא "טבע", לא טבעית ולא מתאימה להם. אנחנו צריכים לקחת את האחריות!

spoonboy

New member
הרחוב הפך להיות הטבע שלהם

אחרי שבני אדם הפכו את רוב כדור הארץ לרחובות. חתולים מסוגלים וחצי לשרוד בחוץ ואל תגידי לי שעקבת אחרי חתולים במשלך החודשיים שיש להם לשרוד ברחוב. יאללה די עם השטויות אין לכם שום זכות לעקר ואתם מעקרים בעזרת תירוץ עלוב. בני אדם הם הבעיה ביי

dando1

New member
מי שרוצה דוגמה...

החתולה שלי שמה הוא מיצי[נדוש הא?]והיא חתולת אנגורה עם צבעים מהממים, עכשיו,היא המליטה כ-3 גורים,[2 העברנו לבני משפחה,דרך אגב 1 מהחתולות כבר המליטה והשניה חיה,אבל לא המליטה]האחד שנשאר אצלנו הוא שחור אז אף אחד לא רצה אותו,למרות זאת יש לו אופי נהדר,אבל עזבו את זה,הוא ינק מאמו כ-4 חודשים,ואחרי ה4 חודשים האלה,הם נהפכו לאויביים מושבעים והחתול השחור מטיל אימה על אימו,מוזר לא?אי אפשר לעשות כלום נגד זה נכון?

Gal-Mo0D

New member
כן, הם צדים והן חיות עצמאיות

בגלל זה הם כל כך שמנים ?

למעלה