יוזמה יפה! תודה על המידע
ק קינמונית10 New member 18/7/14 #1 תתפללו לשובם של כל החיילים שלנו בשלום אלוהים יהיה איתם ולא יעזוב אותם עד שיחזרו כולם בריאים ושלמים הולך להיות לי לילה לבן אני ממש דואגת
תתפללו לשובם של כל החיילים שלנו בשלום אלוהים יהיה איתם ולא יעזוב אותם עד שיחזרו כולם בריאים ושלמים הולך להיות לי לילה לבן אני ממש דואגת
S shira1960 Active member 18/7/14 #4 המון תפילות המון תקוות שהחיילים ייצאו משם מהר בריאים ושלמים, שהמבצע הזה יעבור מהר. ולתושבי הדרום - שיחזור השקט.
המון תפילות המון תקוות שהחיילים ייצאו משם מהר בריאים ושלמים, שהמבצע הזה יעבור מהר. ולתושבי הדרום - שיחזור השקט.
ל לאה סי Active member 18/7/14 #5 תפילה לשלום חיילי צה"ל: מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל, הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן:
תפילה לשלום חיילי צה"ל: מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל, הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם. יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם. הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם. יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב: כִּי ה' אֱלהֵיכֶם הַהלֵךְ עִמָּכֶם לְהִלָּחֵם לָכֶם עִם איבֵיכֶם לְהושִׁיעַ אֶתְכֶם: וְנאמַר אָמֵן:
A amysh New member 18/7/14 #7 מאחלת להם בהצלחה ושיחזרו בשלום ומאוד גאה הבוקר הראו תמונות של החיילים האמיצים שלנו, נכנסים רגלית. איזה אומץ!! דואגת להם מאוד.   אגב, ברשתות החברתיות מתארגנים (כבר כשבועיים) למשלוח מזון, מוצרי טואלטיקה ובעיקר יש צורך במגבונים. מי שיכולה לתרום ולעזור- מאוד חשוב.
מאחלת להם בהצלחה ושיחזרו בשלום ומאוד גאה הבוקר הראו תמונות של החיילים האמיצים שלנו, נכנסים רגלית. איזה אומץ!! דואגת להם מאוד.   אגב, ברשתות החברתיות מתארגנים (כבר כשבועיים) למשלוח מזון, מוצרי טואלטיקה ובעיקר יש צורך במגבונים. מי שיכולה לתרום ולעזור- מאוד חשוב.
ע עינב451 New member 18/7/14 #9 יחד איתך....אצלנו כל הלילה נשמעו פיצוצים אדירים..של צהל..פחד אלוהים... שיחזרו כולם לשלום
ע עינב451 New member 20/7/14 #12 היי .תודה..נסענו סוף שבוע..חזרנו אתמול בלילה קשה לעזוב להרבה זמן..בעלי חקלאי וצריך להיות באזור.. לא נעים בכלל... תודה
היי .תודה..נסענו סוף שבוע..חזרנו אתמול בלילה קשה לעזוב להרבה זמן..בעלי חקלאי וצריך להיות באזור.. לא נעים בכלל... תודה