תתפרעו

ענבאך

New member
אני חושבת שזה יצא מעט מלאכותי,

אולי בגלל שהצבעים טיפה זרחניים מדי (גם של השפתיים וגם של העיניים), אולי אם היית בוחרת צבע יותר סולידי זה היה נראה יותר טבעי. חוץ מזה, אני לא כל כך מבינה את הטעם של ה"רעש" שהוספת על התמונה. אפקט נחמד, אבל הוא לגמרי מסיט את תשומת הלב מהפרטים בתמונה.

מסכימה ../images/Emo45.gif

בלי האפקט היה הרבה יותר יפה וצבעים יותר סולידים בהחלט היו מוסיפים. תודה !

NLO

New member
האפקט שניסית לעשות...

(לדעתי כמובן) היה יעיל יותר אם היית משתמשת בכמה שכבות עם הרעש, מאשר שילוב של רעש + נקי. נכון לעכשיו זה לא כ"כ נעים לעין, לקחתי את הביצוע שלך והמחשתי למה אני מתכוון. ← (הורדתי גם קצת מהצבע הכללי של התמונה)

sima1203

New member
הכוונה שלך

לעשות כמה פעמים רעש? לא בדיוק הבנתי מה הכוונה " בכמה שכבות " , התכוונתי שיצא לי משהו כמו שלך, פשוט לא יודעת איך? אשמח להסבר קצר, תודה.

NLO

New member
את השתמשת ב-2 שכבות.

אחת רגילה, ואחת מגורענת, ונתת להן 0.2 שנ' בינהן. אני השתמשתי ב-7 מגורענות, ובינהן 0.01 שנ' רווח (שזה בעצם בלי). השימוש בפילטר הוא רנדומאלי, ככה שכל פעם שהפעלתי אותו על שכבה נקיה, הגירעון יצא טיפה שונה.

sima1203

New member
קודם כל תודה רבה

על ההסבר, מפליא איך אתה יודע בדיוק איך התבצעה העבודה. אנסה שוב.

NLO

New member
../images/Emo8.gifלא ממש מפליא.

פשוט פירקתי את ה-GIF לפריימים וראיתי. כמו שאפשר לשמור כאנימציה, אפשר לטעון אחת לפוטושופ ולראות ממה היא בנויה.

sima1203

New member
איזה יופי

כל יום אני לומדת משהו חדש בגילי המופלג.זה עושה לי ממש טוב. תודה.המשימה הבאה שלי היא לגרום לגברת לקרוץ. זה יקח זמן, אבל יש אופק.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול !!!!!

למעלה