תתפשטי תקבלי חולצה

beky1

New member
תתפשטי תקבלי חולצה

חברת אופנה החליטה לקדם מכירות..... ע"י פיתוי בנות להתפשט תמורת חולצה או פריט לבוש אחר.

beky1

New member
../images/Emo10.gifהמצב הרבה יותר חמור

כי מדובר פה בעבירה פלילית של שידול קטינות.... וכן ניצול קטינות לפרסום דבר הנוגד תקנות וחוק של הגנה על זכויות הילד

לא. המצב הרבה יותר חמור כי

נערות צעירות, ממש ילדות, התפשטו בפומבי רק בשביל לקבל בגד או הנחה. אח שהגוף שלהן זול בהיני עצמן, או שהתאווה לבגדים העבירה אותן על דעתן. ואני לא יודעת מה "עדיף"...

coaxcable

New member
ראיתי שהרבה מדברים על כך

אז מה? מדברים או גם עושים...אני לא בא בטענות אליכן פה אלא לגופים שדיברו בטלביזיה...ואם לא צריכים לעשות הרבה כנגד אותו חברה וחנות ואפילו תביעות כנגד בעלי העסק שמישש וצילמו את הילדות מקרוב ומי יודע אם לא עשו דברים אח"כ והבנות לא סיפרו עדיין או משהו כזההההה..בושה בושה למדינה..מזך שצילמו את זה..זה מראה שתמיד קורים דברים כאלה אבל לא ההרבה מציגים אצ זה בתיקשורת ולא עושים עם זה כלום......רק מדברים..אני איתכן, רוצה לראות תוצאות...יאכס....מילא מרחוק לעיתים מסתכלים על נשים..אבל לגרום להן להתפשט תוך שימוש בטובות כאלה ואחרות? והילדות - החינוך שלהן מראה על משהו..כי אני לא מבין הסיפורים של "אסור לדבר עם איש זר" וכאלה לא ממש עוזרים ועוד בגיל 13-14? אני לא מבין לא מבין וואלה בושה לבעל החנות הההיא...פשוט דרעק של בן אדם הוא פשוט דרעק!

beky1

New member
../images/Emo11.gifנכון, משהו דפוק בנו

בחינוך שלנו , בפרסום שלנו ואנחנו יכולים רק להאשים את עצמינו ההורים, החברה והחינוך שלנו לערכים שאינם

missB

New member
בעיה רצינית בערכי המוסר של הבנות

באמת לא ברור מה מביא נערות לעשות דבר כזה. בגיל כזה כבר אמורים להיות להן מספיק ערכים והבנה כדי לדעת שזה משפיל ואסור להתנהג כך. זה שחברות מסחריות יעשו כל דבר בשביל פרסום כבר ידענו, אבל היעדר המוסר של הילדות האלה, זה ממש נורא.

siv30

New member
לדעתי מיס B זה ברור לחלוטין

מצב כלכלי ירוד, מצב מוסרי ירוד, טשטוש בגבולות ועליית ערכם של מוצרים מתרבות הפופ.

shandy

New member
הרצון להיות איני

בגיל זה יש רצון לעשות דברים מדהימים, שונים, כדי להיות המקובלת של הכיתה, מלכת הכיתה. לחץ חברתי הוא גורם מאד משמעותי בגיל הזה, ולא חושבת שיש לזה קשר למצב כלכלי. תגידו לי אתן בגיל הזה לא עשיתם דברי משובה, לא לקחת בלי לשלם דברים מהחנות, לא עוללתם תעלולים? ההבדל הוא שכאן היו אמצעי תקשורת, והמון תשומת לב, בזמנו לא היה וכך מה שאנחנו עשינו עבר בשקט ובשלום אבל מכאן ניתוח האופי שעשיתם לבנות, נראה לי קצת נסחפתם.

missB

New member
מה איני בזה?

תעלולים ודברי משובה זה דבר אחד. להתפשט עבור כסף - זה דבר אחר. אם בנות הנוער של היום לא יודעות את ההבדל בין השניים אז זה עצוב מאוד בעיני. דווקא בעולם כל כך תקשורתי וחשוף כמו שאנחנו חיים בו, היית מצפה ליותר מודעות לעניין. המשובה הזו תעלה להן קצת ביוקר. היום קראתי שתמונותיהן של הנערות המתפשטות מופצות ברחבי האינטרנט. עכשיו לא רק קומץ האנשים שהיו בסביבה יוכלו לראות את הבנות אלא כל מי שיחפוץ בכך.

יונית א

New member
היו מצבים כלכלים גרועים יותר

ולא התפשטנו בשביל חולצה. הייתי מתחילה מהסוף- צרכנות פופ חומרנות וראוותנות (שרשור לפני כמה ימים) העדר גבולות ברורים (מותר ואסור) דימוי גוף מוחצן(חולצות בטן וכו) שאלתי את המתבגרת שלי אם היא הייתה מוכנה להתפשט בתהליך דומה. בהומור היא ענתה לי שלא עבור חולצה ומכנסיים אבל עבור חנות בגדים שלמה-היא מוכנה לשקול היא ענתה בהומור אבל אני רואה שצפויה לנו שיחת לילה ארוכה הלילה.

כמו הבדיחה הידועה../images/Emo4.gif

אדם שאל בחורה: את מוכנה לבלות איתי לילה תמורת 100,000$?? הבחורה: אני מוכנה. הגבר: בסדר, בואי נבלה לילה יחד תמורת 10$. האשה: מה??? מה אתה חושב שאני? הגבר: מה את - אנחנו כבר יודעים. מה שמשנה זה רק המחיר!

יונית א

New member
שאלת המחיר המכרעת

המחיר שלא נלקח בחשבון- הראשון -המחיר הזול של ההתפשטות . כלומר לו היו מציעים מכונית יגואר לכל מי שתתפשט בציבור ,האם הדיעה הייתה דומה? שני- הגיל הצעיר של חלק מהמתפשטות שמעורר תהיה על חוקיות המפרסמים. השלישי- ההתחסדות וההכחשה לכאורה של בעלי החנות , הם לא היו אחראים, מישהו לקח את המקרופון ותיפקד כ די ג'יי , סתם באמצע היום באמצע הרחוב מישהו ערך תחרות כזו. האחרון מבחינתי לרגע זה, העלות הפומבית של ההתפשטות- הנשים שלא לקחו בחשבון את הצלומים, את השווק, את הפרסום בריש גלי. דוגמניות מדגמנות את גופן השכם והערב. באירוע "מצעד האהבה" ראיתי נערות ונשים כמעט ערומות כחלק מ"החוויה". סטודנטיות ביום הסטודנט משתתפות בתחרות ה"חולצה הרטובה". צעירות משתתפות ב"משחקי בוץ" תחרותיים לשם קבלת פרס. ב"ערבי בידור" מנחים (זולים) משאירים גבר בתחתונים תמורת וידאו וכו, אנשים מופיעים בתוכניות טלוויזיה וחושפים פן אינטימי של חייהם תמורת.... זאת בלי ללכת לתחומי הפורנו, החשפנות, וצלומי עירום. סתם... ביום יום של החיים. ויש בוודאי עוד הרבה דוגמאות לחשפנות זולה (גוף או נפש) אז על מה המהומה רבתי כאן? הבעיה המרכזית כאן הייתה הפומביות.

עצב בלב

New member
לה להתפשט לכו לתל ברוך../images/Emo46.gif זונותתת

רבותיי תבינו לאיזה Mין Mצב הגענוווו איפה ההורים של הבנות האלו?? איפה האMא שלהם?? זה זנות ועוד האMא של הזנות איזה חינוך של טיפשים, להתפשט בשביל חולצה או ג'ינסס??? לאן הגענו לאןן?? ריבונו של עולם לאןןן??? Mי זאת הילדה בת ה14 שהורידה את כל בגדיה בשביל חולצה של 30 שקל, סלחו לי אנשים ושוב סליחה, אני חושב שהאMא שלה זונה בMובןן הMילה לו הבת שלי היתה עושה ככה היתי תולה אותה להתפשט בשביל חולצהה??? ,Mה ההורים שלה אMרו?? ועוד לפני אנשים ברחוב Mלא אנשים גועל נפשש לאן הגענוווו לאןןן,נו טוב עוד עט ירדו לזנותת יעבדו בשביל 50 שקל שטויות יהיה להן כסףףף לשרלילות הקטנותתת.. גועל נפשש של בחורותתת איזה כבוד אצל הערבים אין כזה דבר ואצל הגוים גם לא, בושה וחרפה, אני פונה לאותה הקטינה הזאת שראו את פנייה, תגידי חוMד אMא שלך "עובדת"????? תתביישי לך חתיכת זנזונתת הלכתתת ואת וחברותייךךך לכו תעבדוו בMקום להתפשט ברחוב זונותתתתתתתת

siv30

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif למה לך להתעצבן

ולקחת ללב
אני מבינה שאתה רואה בהתנהגות שלהן רמת מוסר ירודה, אבל זו בעיקר בעיה של ההורים שלהן ושל החברה בכלל. אז אל לך להתעצבן מבעיות של אחרים, שיהיו לך ילדים אולי תראה שלא הכל שחור לבן.

שש שבע

New member
טפו פשוט זנות

פשוט לרדת לזנות, מתפשטים עבור חולצה, עבור עוד כמה שקלים מרחיקים לכת עוד קצת. מה ההבדל בין זה לבין זנות? צריך להגיש תביעה נגדם בגלל סרסרות.

Dark SpaWn

New member
לי יש דעה מוזרה בנושא...

שימו לב שהשעוריה כאן היא מסביב לנשים... (זמן בשבילי לעצבן אנשים אפילו שאני מנסה שלא) העיניין כאן שאם תעשה כזה דבר לקידום אני לא יכול לדעת מה נשים חושבות כי אני לא אחת אבל כל אישה שכן תעשה את זה היא בעלת ביטחון עצמי בעצמה ובגופה אבל כל אישה שלא מוכנה לעשות את זה תקרא לאחת שכן זונה או חסרת בושה מצד שני אם היו מציעים דבר כזה לגבר רוב הגברים לא היו מסכימים לעשות את זה אבל אלו שכן אף גבר אחר לא יגיד שהם עושים משהו לא בסדר! אני לא מזמן ראיתי את הקליפ הזה החדש של קריסטינה אגילארה אני אישית לא אוהב את המוזיקה שלה אבל זה מחוץ לעניין עכשיו בשיר היא אומר למה שכשה לגבר יש כמה נשים אז הוא יותר גר אבל אם לבחורה היו כמה גברים היא זונה ?... אני לא מבין למה בקליפ היא נילחמת בגברים כי זה הרי לא גברים שיקרוא לאישה הזו זונה אלה נשים אחרות... גבר כנראה פשוט יגיד סחטיין... נו טוב לא בידיוק כי בזמן האחרון נשים התחילו להיתפשר על הכבוד העצמי שלהן גברים אף פעם לא הסכימו לעשות את זה אפילו שכנראה קיים חופן קטן מאוד של נשים שיסכימו לצאת אם גבר שכבר נמצא במערכת יחסים אחרת גבר לעולם לא יסכים לזה... לגנוב למישהו את החברה זה קיים ליפעמים אבל להסכים לצאת אם בחורה שיוצאת אם מישהו אחר כאשר שנייכם יוצאים איתה קבוע גבר פשוט לא יסכים לזה... בכל מקרה הנקודה שלי בכל זה היא לא שגברים באיזו צורה טובים מנשים הנקודה שלי היא שאו שנשים כולן יקבלו טיפה ביטחון עצמי ויפסיקו להיתלונן כשה אישה אחרת עושה משהו שלהן אין אומץ או שיפסיקו להיתפשר על הכבוד העצמי שלהן לאיזה כיוון שאתן לא רוצות ללכת אתם חייבות ללכת ליכון אחד או אחר ליפני שבעוד כמה שנים הקהל הנשי כולו היה רק או לסביות פמיניסטיות או פראחות... וואו אני איבדתי את הנקודה שלי בכל הנאום הזה... אה וכל מי שמעוניין בלהשאיר לי הודעה שאני:"חלאת אדם נוראית" או "מנייק חסר רגישות" או כל דבר אחר... טוב יפי נפש שכמוכם על תדאגו אני כבר יודע אבל אם אתם מיתעקשים תשאירו לי מסר בשביל שאני יוכל להיתייחס עליכם בצורה יותר אישית...

beky1

New member
../images/Emo59.gifעדכון :טרי מהתנור

החנות המדובר הועלתה לפנות בוקר באש....חשד להצתה.

למעלה