תתשמעו, כל הכבוד לכם!

Or Amit

New member
תתשמעו, כל הכבוד לכם! ../images/Emo51.gif

חודש מרץ נגמר. לא שמפתיע אותי שזה היה החודש הכי פעיל בתולדות הפורום, אבל זה שהוא היה יותר מפי שתיים פעיל מכל חודש אחר, זה כבר מפתיע. 1155 הודעות נכתבו על דפי הפורום בחודש מרץ (כשהחודש הכי פעיל עד כה הראה 532 הודעות), 184 משתתפים ביקרו כאן (השיא הקודם היה 93) והקרדיט מגיע קודם כל לכותבים הקבועים כאן, שעוזרים לכ-ו-ל-ם. לכן החלטתי להוסיף עוד אדום לפורום, עדיין לא החלטתי מה בדיוק תהיה התצורה, אבל בינתיים האדום החדש שלנו הוא אלרונד (עם רווחים) והוא מצטרף לvoguemaster שממשיך עוד חודש. שיהיה לנו אחלה חודש!

../images/Emo140.gifברכות לאיש הכי צבעוני ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif ב../images/Emo43.gif

וכמובן ברכות לפורום ועל הדרך ברכות לכל המפעילות שהתחילו לדחוף במרץ מכשירי אנדרואיד רבים מכל קצוות הקשת

../images/Emo3.gif תודה על האדמה, אני תמיד שמח לעזור

ותחשבו שהמכשיר בקושי אצלי

יNOT

New member
זו בעצם הסיבה היחידה לשגשוג של הפורום...

מעבר לעובדה שלא מדובר על "מכשירי אנדרויד רבים מכל קצוות הקשת" , מדובר על מגוון דיי מצומצם - למען האמת בפורום מככב בעיקר ה SAMSUNG GALAXY S וזה כי המפעילות דוחפות את המכשיר הזה(כתחלופה לאייפון). אין פה קסם...

לא רק

יש גם את LG OPTIMOUS שנמכר טוב במסגרת מכרז החשכ"ל ואת הסוני אריקסון X8 שפלאפון דוחפים במרץ על תקן של מכשיר זול . בכל מקרה - מקווה שלא יגיע למצב של לפני כמה שנים שבו במפעילות דחפו בכח מכשירי סימביאן ללקוחות ..

white star

New member
../images/Emo54.gif יש פה גם הודעות על HTC

חוצמזה הרבה מאוד שאלות שהתשובה שלהם על הגלקסי תקפה לכל מכשיר אנדרואיד. חבל סתם להיות שלילי

Or Amit

New member
ושאלה לחברי הפורום

כמו שאתם רואים, ריכזתי (ועדיין מרכז) את ההודעות מהימים האחרונים לשרשוריים בנושאים מרכזיים: 1. תפעול (בטעות כתוב תפעול מכשירים, אבל זה אמור להיות גם לאפליקציות) 2. אפליקציות (והכוונה לאפליקציות חדשות\מומלצות) 3. מכשירים (התייעצות לגבי רכישות מכשירים, השוואה בין מכשירים וכו') מה דעתכם? האם זה נוח יותר ככה? להוסיף נושאים? להוריד נושאים? כמה זמן צריך לרכז כל שרשור? (פעם ביום? בשלושה ימים?)

אני לא מאחד בפורום סלולרי

ואצלי זה מספר הודעות בבמוצע 2000-3000 ומספר גולשים חודשית בממוצע בין 400 ל600. רק דואג שגולשים ישרשרו את שאלותיהן בשירשור אחד משלהם, ולא משנה םא השאלה קשורה לנושא כזה ושירשר לו גם שאלה בנושא אחר, 15 הודעות ביום לא נראה לי שיש בעיה עם זה, לדעתי? שירשור גורם לשאלה של גולש להיבלע בתוך שאלות של אחרים, רוצה לעשות שירשור מומלצים? או שירשור חידושים? סבבה זה מתאים, אבל שאלות פרטיות של גולשים נראה לי לא מתאים.

פגית

New member
עונה

לדעתי צריך לעשות הפוך, לא לרכז אחרי שאנשים שולחים הודעות, כי אז הם לא תמיד מבינים לאן ההודעה שלהם נעלמה, מניסיון שלי, הם רק יציפו את הפורום בתהיות ועצבים חחחחחחח, אז מה שקורה בפורומים אחרים שיש בהם שאלות חוזרות ונשנות בנושא מסויים, זה פתיחת שרשור יעודי על ידי המנהלים כל כמה ימים(עד שהוא לא קופץ, נהיה שרשורפלצת ענקי וכו). לדוגמא: שרשור תפעול, אפליקציות חדשות, התיעצות לגבי מכשיר, חדשות בתחום, וכו. ואז כל הודעה סוררת משרשרים כמו שעשית כשריכזת, והגושים מתחילים לשרשר את ההודעות שלהם על פי נושאי השרשור.. וניתן לנעוץ אותם לכמה ימים ועוד. וכל הכבוד על ההשקעה והעזרה, אני בהחלט לומדת כאן המון ונהנת מכל רגע.

Shpritz

New member
זה טוב, אבל זה עושה יותר עבודה למנהלים

שצריכים לעקוב אחרי כל ההודעות הסוררות. אני חושב שזו התחלה טובה. להתחיל בלרכז את השאלות לכמה שירשורים מרכזיים וכך גם קוראי הפורום (קבועים, מזדמנים ומאחורי הקלעים) ידעו מה לעשות כשצריך.

לי אישית

החיבור של שירשורי נושא עוזר להתמקד .. מכשירים לחוד , אפליקציות לחוד .. לגבי מסלולים וכאלה , יש פורום נפרד
מעריך שנפח התנועה בפורום רק יגדל כך שריכוז מק"ס לשלושה ימים ..אחרת יהיה ארוך מידי ויאבד כיוון

em28

Well-known member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

- יוצר סדר.
- שרשורים מתקפלים. מציע לשרשר אבל לפתוח שרשור חדש כשמגיעים ל40-45 תגובות.

Or Amit

New member
אתה יודע שאתה יכול לבטל את הסתרת התגובות?

בכל מקרה, נראה לי שננסה לעשות את זה פעם ב-48 שעות ככה.

YosMan1

New member
אני נגד, זה מאד מבלבל

לדברים החשובים אפשר לתת הפנייות בכותרת אבל הריכוז המלאכותי הזה יוצר בלבול ושירשורים אינסופיים מאד קשה לקרוא את הפורום בצורה הזו.

בתקופה שלו היה רק ../images/Emo191.gif אחד

היום אמנם הוא לא פה, אבל יש לו מחליפים שאחד מהם אפילו כותב פה... אבל החיים יפים מידי בשביל להתייחס לכל
לא?

הוא היה רק אחד

וגם כשמאד עיצבן , הכוונה שלו היתה נכונה וטובה . .. זה של היום ..זה כבר סיפור עמוק וקשה יותר ..

למעלה