תתתגגגגגייבבבבבבבוווווו!

OZ MASTER

New member
תתתגגגגגייבבבבבבבוווווו!

טרגדיית אולסן זה כמו משוואה מתמטית ברורה. יש נתונים, יש הוכחה, ובסוף יש את התוצאה הסופית שנובעת מהנ"ל. זה פשוט, רדוד וצפוי להחריד, אבל יחד עם זאת גם מושך, אטרקטיבי וקורץ בעיקרו. רעיון סוף המעשה במחשבה תחילה מזמין נבואת תוכחה, שכה צפויה. אי אפשר לחמוק מזה וגם לא רצוי. זה פשוט קיים, בלתי ניתן לשינוי, כי משוואה דומה תצא בסופה זהה. קורבן תורן: האחיות אולסן. זה קרה לנו ממש מול העיניים, בלי הרבה הפרעות, בלי הרבה התלהבות ועם הרבה זמן מסך. התאומות, מארי-קיית ואשלי אולסן, אמריקאיות טובות מראה, עלמות חן בעלות טאץ´ מתקתק, החלו את דרכן הצעירה מאוד בסדרת אייטיז, במשהו שנראה כמו "בריידי באנץ´" אבל בגירסה אבהית (ולא גאה) "צער גידול בנות". התאומות שיחקו בעצם דמות אחת - מישל. בכל פרק, אחות אחרת (לפי תורות או אינטרס ההורים?) שיחקה את תינוקת הבית הקטנה והחמודה שהיוותה את המקור לכל תגובות ה"אוהוווווווו" הרגשניות בקומדיה האמריקנית. לאחר נשירת הסדרה מלוח השידורים, השתתפו האחיות בתוכניות אירוח לילדים, בסדרת טלוויזיה ואפילו בסדרת הסרטים "הרפתקאות מרי-קיית ואשלי אולסן", כשפעם הן פותרות תעלומה, פעם הן יוצאות לחופשה משפחתית ופעם אחרת הן נשלחות למחנה קיץ יוקרתי. הסרטים השונים שגשגו וטופחו בספריות הוידיאו הביתיות של ילדות אמריקה. ההערצה המטורפת החלה ובאמריקה קמו להם מועדוני מעריצים שרק הגדילו את אגו התאומות (שהיה גדול יתר על המידה בין כה וכה מינקות), והללו התחילו את הדרך לעושר. ככל שגדלו הומצאו להן יותר מוצרים שיווקיים תחת שמם המתנוסס. משחקי מחשב, בובות ברבי, חולצות, קלמרים ומדבקות, כשלאחרונה השתתפו יחד כתאומות (כמובן) בסרט טלוויזיה לכבוד יומולדתן ה-16 "Getting there" שמספר על התהליך המעניין של השגת רשיון הנהיגה. וכרגיל, לא לבד, תמיד יחד, זו עם זו, כי משפחה קודמת לכל. ומפה זה מתחיל. בלי להשוות עם מקרה "שכחו אותו מקולי קאלקלין" (גניבות ההורים והילדות העגומה), גם לבנות המסכנות נמאס, ולא מעולם הבידור כי אם אחת מהשניה, והאמת, זה לא ממש מפליא. לאחרונה החלו לצוץ להן שמועות על מריבות מטופשות ותחרויות אגו מטופשות אף יותר בין השתיים שחגגו לאחרונה עם כל מועדוני המעריצים שלהם בארה"ב את "סוויט סיקסטין" בחגיגות ובמסיבות נוצצות. הגדילה המשותפת, הסדרות והסרטים שהכינו יחדיו, פוזת ה"חברות הכי טובות/נאמנות/וואטאבר" הגיעו להן עד מעל האגו והן בתהליכי פרידה, וטוב שכך. בינתיים, הכל רגוע במובן הסנסציוני של המילה, כי זה לא ייגמר בזה.אוטוטו מגיעות להן שערוריות המין, פליטות הפה המטופשות, סיפורי האוטוביוגרפיות המשעממים, הילדות האבודה ומה שמסביב, והן רק בנות 16. עכשיו הן יותר מעניינות מאי פעם!!!!!!!!!

motib4

New member
מצטרף לשאלה...

ורק הערה אחת- זה מרי קייט ולא מארי קיית.

מריקייט

New member
מוווווווווווטייייי

סוף סוף חזרת תודה לאל איפה היית? כולם התגעגעו ושאלו עליך סוף סוף חזרת

motib4

New member
היי...

כן... חזרתי... הייתי בחופשה בטבריה (מגיע לי, לא?
)

omer wild

New member
וואו !!

איזה כתבה יפה !!!! היא ממש מגנייייבה מאיפה היא ?!

מריקייט

New member
תקראו!!!

מי שכתב את זה הוא ממש מפגר רק שהוא ידע התאומות באמת לא רבות ואם הן כן אז זה רק אם אחת לוקחת משנייה בגדים בלי רשות הספרים שלהן לא משעממים בכלל אני קראתי אותם... ופשוט ורדוד זה בהחלט לא הן בכלל לא נמאס להן אחת מהשנייה למה שימאס להן? הן אוהבות אחת את השנייה והן חברות הכי טובות ועובדה שזה נכון אם לא אז הן כבר היו מפסיקות לעשות סרטים ביחד... וזה כזה שטויות שהן בתהליכי פרדה זה כזה לא נכון ועובדה שכתבת שצצו שמועות טוב אז הכל שמועות ולא צריך להאמין לכל מה שעיתונאים מפגרים כותבים וגם אם הן היו בתהליכי פרדה זה ממש לא היה טוב הלוואי שימות מי שכתב את זה!!! מאיפה הוצאת את הכתבה?

אוף

מה איכפת לך לקבל את זה? לא אמרו כאן דברים רעים על התאומות... זאת דעה- ואני מסכימה חלקית עם הדעה של הכתב.... אפשר לפעמים גם לקבל לא רק מה שמשבח את התאומות...

מריקייט

New member
לרעות

טוב אבל הם כתבו את זה כאילו זו עובדה וזה מעצבן אותי מה לעשות אותי מעצבנים אם כותבים כאלה דברים עליהן זו זכותי להגיב איך שבלי חוץ מיזה מה את מסכימה עם הכתב? חשבתי שאת מעריצה את התאומות מה כבר אפשר להסכים עם מישהו שכותב נגדן? מה לעשות אותי זה מעצבן ואני בהחלט מתכוונת להגיב על כאלה דברים שכותבים על התאומות

Nomero Uno

New member
אשרת

את לא חייבת להתעצבן על כל דבר שלילי שנכתב על התאומות הרי כל מה שכתוב פה זה חלק מהחיים ויכול להיות שזה אמיתי זאת בסך הכל השערה של הכותב ויכול להיות שיש בה חלק מן האמת אז לפני שאת מתעצבנת פשוט תקראי את זה עוד פעם ,תספרי עד 10 ורק אז תכתבי תגובה

מריקייט

New member
Wahtever שיהיה... תקראו...

אבל אני יודעת לספור רק עד תשע סתם חחח טוב בקיצור לא משנה תמחקו את התגובה שלי פעם הבאה אני אהיה פחות עצבנית טוב בכלל לא ואספור עד עשר או לפחות עד תשע טוב יאללה ביי

motib4

New member
אני לא אמחוק את התגובה שלך...

מכיוון שזו זכותך המלאה להגיד את מה שאת חושבת. אולי הדרך בה את אומרת את הדברים היא קצת מוגזמת אבל בכל זאת את המסר שלך הצלחת להעביר. אין צורך לקלל.

למעלה