תתתת-תתתתת-תחנה! תתתתת-תתתתת-תחנה!!

chinuk

New member
תתתת-תתתתת-תחנה! תתתתת-תתתתת-תחנה!!

סתם יש לי שאלה ולא היה לי מה לשים בכותרת אז שמתי את שיר הפתיחה של ענף הספורט הפופולרי שמשודר עכשיו בשידור חוזר בערוץ 1... מי המנהלים של הפורום?? אני יודע שיואב, והוא כותב פה הרבה רק בימים האחרונים לא כי הוא בטיול... אבל מי זאת צהובה? לא ראיתי אותה כותבת פה פעם אחת- והיא גם מופיעה למעלה כמנהלת כמה ימים נראה לי.. מי זאת?? או זה?

chinuk

New member
שים לב שים לב פקח עיניים....

שים לב שים לב פקח עיניים שמור היטב על הצמך שים לב שים לב ותשגיח על כל החפצים שלך... זה קורה לכל אחד וזה קרה היום לךךךךךךך לחיפושים אז תגייס את בני המשפחה שלךךךךך פ.ח *3 יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! (בהתחלה היה עוד בית אבל לא הספקתי לכתוב... מצטער על אי הנעימות שנגרם כתוצאה מכך....)

Mushon8

New member
מהנלת בצוותא את פורום מכבי ת"א

יחד עם יואב, אתם מוזמנים לקפוץ לבקר ולראות איזה פרוייקטים מדהימים היא מרימה שם- כמו פרוייקט פתיחת העונה- כולל סיקור נרחב על קבוצות ליגת העל ערב פתיחת העונה. כולם מוזמנים!

chinuk

New member
אבל מה קשור למנהלת של אתונה 2004?

היא לא כתבה כאן אפילו הודעה אחת... זה שהיא פעילה בפורום מכבי ת"א ומשקיעה ומצליחה אז כל הכבוד לה- אבל מגיע לאנשים שכותבים פה ופעילים פה להיות המנהלים של הפורום

Mushon8

New member
מגיע למישהו\י שיואב סומך עליו\ה

בעיניים עצומות להיות מחליפו ל 4 ימים... היא באה לפה לשמור על הסדר ולדאוג שלא תהיה שכונה. היא לא חייבת להבין מילה בפורום ולא להכיר אף חבר קבע פה (למרות שהיא מכירה פה חלק מהאנשים וודאי מבינה בענפי האולימפיאדה)

chinuk

New member
אהה...

אז היא מנהלת לתקופה שהוא בטיול, והיא נכנסת לפה ורואה שהכל בסדר בלי לכתוב הודעות, ופשוט שומרת שלא יציפו או משהו כזה? זה בסדר גמור לדעתי...

Mushon8

New member
../images/Emo127.gif הוא דואג שיהיה לך נעים גם כשהוא

לא פה, אמנם לא נעים לנו עם כאאאןןןן בבבבתתתחחחחננננההההה @@!@#$#@ עם התחנה הזו..

chinuk

New member
למה? זו מחאה שקטה על ערוץ 1... ../images/Emo3.gif

זה היה שיר בחינוכית שהיה מקודם... ענף ספורט מהמשגשגים בעולם...

Thierry Henry

New member
צהובה אחלה מנהלת

עזבו אותה
שלא תחטוף קריז

Thierry Henry

New member
../images/Emo13.gif למה נדידה?

אסור ליהיות בעוד פורום?
ד"א שימו לב כמה פה באו מפורום מכבי ופורום CM והאטריק שאותו אני מנהל

Mushon8

New member
אני בכמה פורומים גם כן- זה בסדר

גמור... מה זה הפורום שאתה מנהל...? תביא לינק נסתכל קצת...

Thierry Henry

New member
לכל חובבי משחקי המנג'ר(כ.רגל,כ.סל)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=554 CM זהו צ'מפיונשיפ מנג'ר, משחק ניהול קבוצות הכדורגל המוביל בעולם. האטריק הוא משחק רשת ,המבוסס על CM. שני משחקים ממכרים ביותר.מומלץ לכולם

chinuk

New member
אבל מה קשור למנהלת של אתונה 2004?

היא לא כתבה כאן אפילו הודעה אחת... זה שהיא פעילה בפורום מכבי ת"א ומשקיעה ומצליחה אז כל הכבוד לה- אבל מגיע לאנשים שכותבים פה ופעילים פה להיות המנהלים של הפורום

למעלה