תת משקל

eyalben

New member
תת משקל

שלום, אני רוצה לברר משהו, אני בן 17, לדעתי לא בתת משקל (אני לא אנורקס או משהו).. אני סתם בנאדם רזה מטבעי (ואני אוכל דיי הרבה, ונשאר רזה, לא יודע איך). עכשיו, אני שוקל משקל מפחיד של 46 ק"ג... גובה 1.64 (מטר 64), לא מדויק כל כך הגובה ואני רוצה להתגייס לקרבי, והשאלה שלי היא האם אני בתת משקל, כי אם אני כן לא יגייסו אותי. ניסיתי להשמין.. ואני מתבייש להגיד שלא הצלחתי.. אני לא מקיא את האוכל אומ שהו, אני שוב מדגיש אני בריא והכל, ואני אכלתי ופיטמתי את עצמי כמה שיכולתי ועדיין נשארתי 46 ק"ג... מה אפשר לעשות? ואיך יודעים אם אני בתת משקל? אם אני בתת משקל, כמה משקל אני צריך להעלות?

רון ו

New member
להוסיף 4-5 ק"ג

נסה לבצע פעילות מעוררת תאבון ובונה מסת שריר כמו הרמת משקולות. אחרי כל מאמץ תשתדל לאכול ולהתמלא מעל השובע. תוסיף לתפריט פיצוחים פירות יבשים הרבה מקורות לחלבון וגם שינה טובה בלילה. במידה ולא תיצפה התקדמות או במקביל כדאי להיבדק באופן כללי וכן, שאין הפרעה הורמונלית כלשהיא.

תת משקל

במשקלך הנמוך אתה זכאי לפגוש דיאטנ/ית בקופ"ח וני מציעה לך לנסות לעלות במשקל בהדרכתם לאחר שבוצעה הערכה מתאימה ונלקחו בחשבון כל הגורמים שצריכים להלקח, כמו שאתה אומר אתה "רזה מטבעך" אך אני בטוחה שניתן יהיה להעלותך במשקל, בהצלחה.

למעלה