ת`אמת!איך ההרגשה??

RedStorm

New member
ת`אמת!איך ההרגשה??

היי.....אוקיי אני קראתי על חלומות צלולים שלשום בפעם הראשונה בחיים שלי..והתעניינתי מאווווד וזה ממש נדהים כל הקטע ..עם הוא יעבוד לי..אבל יש לי משהו שאני לא ממש מבין....האם ברגע שאני אהיה בחלום צלול אני ארגיש ממש כמו במציאות כלומר מבחינה פיזית וכו` ?? כי אני פשוט לא מבין איך אני יכול לחלום שאני הולך בחדר שלי ולהרגיש אותו דבר כמו שאני אלך בו במציאות!!.....

Variety

New member
הרגשות בין חלום למציאות.

RedStorm: היי, ההרגשה בחלום דיי משנתה עבורי, תלוי כמה אני צלול (יש דרגות). אם אני ככה חצי צלול, אני מרגיש הבדל בין המציאות לחלום, זה קצת קשה לתאר את זה, זה הרגשה כללית כזאת שכשאני מתעורר עוברת. אבל בחלום שאני צלול מאה אחוז, אז זה דיי זהה, וההרגשה ממש אותו הדבר. נניח, בחלום אחד, שהייתי מאוד מאוד צלול, אז יצאתי לגינה של הבית שלי והתחלתי לעוף. עפתי מעל העץ ותפסתי את העלים שלו (שהיו דוקרניים), והרגשתי את הסריטה ביד, זה היה ממש יפה, איך שהכאב היה מציאותי (וכשקמתי לא הייתה לי שום סריטה על היד למזלי :) בחלום אחר, הייתי על מטוס, וקפצתי ממנו והאדרנלין היה ממש ממש חזק, יותר מכל בנג`י, רכבת הרים, או כל פעילות אחרת שעשיתי בעולם המציאות. לכן, ההרגשות הפיסיות יכולות להיות זהות, ואפילו יותר ``מציאותיות``. יש אנשים שאומרים שהצבעים בחלק מהחלומות שלהם הרבה יותר ``חיים`` או צבעוניים מהמציאות. Variety-

Panther

New member
כן!

בחלום אתה יכול להרגיש בדיוק אותו דבר כמו שאתה מרגיש במציאות. ראית את הסרט מאטריקס? מסבירים שם את זה טוב. בעצם מה שקורה כשאתה הולך ורואה ושומע דברים זה פשוט פולסים חשמליים במוח שלך. מה שקורה בחלום זה שהמוח שלך עושה הדמייה של כל אלה. אני אומר לך מנסיון שבחלום צלול אתה יכול להריח דברים, למשש אותם, וכשתעוף באוויר אתה תרגיש פתאום חסר משקל לגמרי! פעם בחלום צלול הרחתי ריח מיוחד שכבר לא הרחתי מאז שהייתי בן 5 בערך. זה ריח של אקדח צעצוע שהיה לי שכשהיו שמים לו אבק שריפה הוא היה עושה בום ומוציא עשן. הריח של העשן הזה היה מיוחד, ולא הרחתי מאז שום ריח דומה. בחלום הצלול ההוא, ראיתי פתאום את חבר שלי עם האקדח ההוא. הוא לחץ על ההדק ואז הרחתי את הריח הזה. זה היה ממש מדהים, שהמוח שלי עדיין זכר איך מרגיש הריח הזה (למרות שעכשיו כשאני עירני, אני לא זוכר איך מריח העשן הזה). לסיכום אני אומר לך שבחלום צלול אתה יכול להרגיש כמו במציאות ב100%. חלומות צלולים הם משחק ה``מציאות המדומה`` ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות. פנטר

RedStorm

New member
לא יכול לחכות!!!!!!!!!!

אני כבר מת שיהיהו לי כאלה חלומות אבל היה לי סיבוך ראית אז זה קצת מפחיד!!

אני כמוך!!!

אני עורכת לי יומן חלומות וכל פעם עושה בדיקת מציאות אני מחכה שיהיה לי את החלום הצלול הראשון

למעלה