ת.ד

ת.ד

שלום רב. לפני כשנתיים עברתי ת.ד. שיצאתי ממנה עם שבר ברגל. לאחר איחוי השבר התחלתי בהליכי תביעה מול חברת הביטוח ע"י עו"ד ואף סיימתי את התיק בפיצוי מוסכם על שני הצדדים ע"י פשרה, כמובן שחתמתי להם שאין לי עוד שום תביעות כלפיהם מחמת אותה התאונה. העניין הוא שבתקופה האחרונה התחיל לכאוב לי באזור של השבר והיום פניתי לאורטופד של קופ"ח והוא אמר לי שרואים שם נפיחות וכ"ו והפנה אותי לבדיקת אולטרא סאונד שאלתי היא האם קופת חולים עשויה לתבוע אותי בגין הוצאות הבדיקה היות וחברת הביטוח לא תשלם את זה לקופ"ח כיון שכבר חתמתי להם שאין לי טענות כלפיהם? או שעל אף שחתמתי הם מסתדרים עם הקופ"ח. לתשובתכם אודה.

מגבלה שאינה חולפת

שלום רב, ראשית, יש ראשית לקבל טיפול רפואי ואבחנה מדויקת של הבעיה. שנית, יש מקום לפתוח את התיק מחדש רק אם חלה החמרה יוצאת דופן, שלא הייתה צפויה ולא נכללה במכלול הסיכונים שסגרת את התיק מול חברת הביטוח. הפרוצדורה לא פשוטה, אך אם אכן כך הדבר, עורך הדין שלך ידע מה לעשות. אבל, אם מדובר בכאבים ומגבלות שלמעשה לא חדשים, והיו צפויים ונלקחו בחשבון בעת סגירת התיק, אין כל מניעה להמשיך ולקבל טיפול רפואי מקופ"ח, ובלבד ולא תטען כי זה כתוצאה מהתאונה. בברכה,

למעלה