ת.ז. של חברי הפורום!

nadiwainer

New member
ת.ז. של חברי הפורום!../images/Emo88.gif

(הודעת מבצע עוררות הפורום #2) כל אחד משרשר לכאן ת.ז. (תעודת-זהות) שלו, ואני יסכם למאמר! ^_____^ הת.ז. צריכה להיות כזו: שם משתמש:nadiwainer שם אמיתי:נדב (לא חובה) ציון לפורום: 8 תחביבים:
, TV, מחשב, וחברים. _________________________________________________________ אתם כמובן מוזמנים להוסיף עוד דברים. יאללה!

אני../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שם: ענבר שם משתמש: בובה מגניבה ציון למנהל: 10 ציון לפורום: 7 (לא בגללך נדב אנשים פשוט לא מגיבים בפורום) גיל: 11 וחצי תחביבים: טלוויזיה, מחשב, קניות, טלפון, חברים, חברות, חוגים, קריאהץ אזור: המרכז

אני../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שם:דוד שם משתמש:ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ ציון לפורום:8 כי אין אנשים גיל:12 1/2 תחביבים:מוזיקה של מוקי,סבלימינל,מחשב,המורדים ולימודים

שלי

שם משתמשL סער טובי שם פרטי: תסתכלו למעלה... ציון לפורום: 5 (מצטער נדב... הפורום פשוט לא זז... הוא בתרדמה...) תחביבים: טלוויזיה, מחשב, מוזיקה וקצת פלייסטיישן

פקד בלק

New member
ואת שלי

שם משתמש:פקד בלק שם פרטי:ירון ציון לפורום:7 תחביבים:טלווזיה, מחשב, חברים,גיים-בוי(זלדה), וג´קי צ´אן כמובן.

גקי צן

New member
טוב הנה זה בה

אני רואה כבר גקי צן 70 שנה בארך וזה בגלל שעני ביכלל אמריקאי ושם הפרקים הם בארבית וגם אני בכיתה ב´ בבספר אדרים באישראל והמורה שלי הי רונית והי יודאת ארבית ואברית ואוד שפות אכרות וגם להדביק בלי ללכלך את השולחן והציון שלי לאינתרנת הו מאולה כי זה פורום יפה ויש לי מלה תחביוים ועני כבר רוחב אל אופניים בלי גלגלי אזר

למעלה