ת.ז. של קלי

shawn 1

New member
ת.ז. של קלי

אני מחפש כמה דברים על חייה האישיים שלקלי. לדומא מה המצב של הוריה? אחים? מיקום ? גילאים , וכאלה... מי שיודע שירשום כאן. תודה!

Deanb

New member
תגובה...

מה שאני יודע זה שהוריה גרושים. אמא שלה נשואה למישהו אחר ואבא שלה אני לא יודע אם נשוי או לא.

bhadar

New member
כנס../images/Emo13.gif

כללי
תאריך לידה:24 באפריל,1982 מקום לידה:בורלסום [Burleson],טקסס. צבע עיניים:חום אומנים מוערכים:Reba McEntire, Mariah Carey, Celine Dion, No Doubt, etc. שיר אהוב:Des'ree "Kissing You"
משפחה
אמא:ג'נה טיילור [Jeanne Taylor] אבא:סטיב קלרקסון [Steve Clarkson] אבא חורג:ג'ימי טיילור [Jimmy Taylor] אח:ג'יסון קלרקסון [Jason Clarkson] בן 29. אחות:אליסה קלרקסון [Alyssa Clarkson] בת 26. חברה הכי טובה:ג'סיקה. התאהבות ראשונה בתיכון [
]:מאת' פנוורדן [Matt Penwarden] *לקלי יש פירסינג בפופיק באף וחורים באוזניים,יש לה קעקוע של צלב על הצוואר זהה לזה שיש לה על הזרוע...
*הוריה של קלי התגרשו כשהיתה בת 6. והכל לקוח מ........................פה

shawn 1

New member
יאא....

אני נולדתי ב21 לאפריל!! חח...!! ותודה על המידע.... ויש לי בקשה קטנה... מישו, בבקשה בבקשה, יכול להעלות את האודישן הראשון של קלי באמריקן איידול???? שבו היא החליפה כזה את רנדי...?? תודה מראש!!!!

Deanb

New member
לגבי האודישן...

יש לי כאילו קטע שלו אבל ערוך ממש ממש מוזר. מישהו בפורום אחר העלה אותו. אני מחפש את האודישן המלא שלה באיכות כמה שיותר טובה...

C o s m i C

New member
תיקון קטנטן :)

הקעקוע שיש לה על הצוואר הוא סמל אסייתי (אף אחד לא ממש בטוח באיזה שפה חחח) ל"blessed" - "מבורכת". ולפני איזה שנה, אמא שלה התגרשה מאבא החורג של קלי ועברה לאחותה ולמשפחה המורחבת מטקסס לnorth carolina. לקלי יש הרבה אחים- חורגים וחצאי אחרים. משהו כמו 6. :)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifתמיד היה לי משהו עם מזל שור

ולעולם יהיה לי

Harajuku boY

New member
איזו תמונה יפה ../images/Emo99.gif

כבר ענו לך על השאלה
ובלי קשר, אני מקווה שהשבוע אני אעלה את הפרטים שלה למאמרים

למעלה