ת ח ר ו י ו ת או לא להיות

ת ח ר ו י ו ת או לא להיות../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif

שרשרו לכאן את כל ההודעות הקשורות בתחרויות שהיו לאחרונה, או שיהיו בזמן הקרוב, תודה!! [תזכירו לי מה זה? ארררג]

כולם להיכנס מיד עכשיו...

http://www.youtube.com/watch?v=andEVLdO89I&mode=related&search= כנסו בבקשה לסרטון הזה ותגידו לי מה אתם חושבים. האם הדבר הזה קורה לעיתים קרובות?

הממ תראי.

אני אמנם ווסטרנית, אבל לעומת סרטוני קפיצות וסרטי קפיצות אחרים שראיתי, זה נראה שהיא קמה ממש גבוה. תקנו אותי אם אני טועה. וגם, אחרי שהסוס ממש דרך שם על המכשול והעיף אותו אחורה, ואחר כך העיף קוואלט, הרוכבת התחילה לאבד שיווי משקל. ממש רואים (בעיקר מלמעלה) איך הצעד שלו התעקם, הרוכבת ממש עפה אל החלק הקידמי של האוכף, וכשהוא קפץ היא עפה אל הצוואר ואז הקפיצה העיפה אותה כי לא הייתה לה יציבות בגלל המקום שאליו היא עפה עוד לפני הקפיצה. דברים כאלה קורים, אבל לא לעיתים קרובות, ואני בטוחה שרוכבי הקפיצות והאינגלישים האחרים בפורום יאשרו את זה. נפילות קורות, ואם תסתכלי על כל רוכבי הקפיצות בעולם, בטוח שכל יום אנשים נופלים. אבל כזאת נפילה קטלנית, כי הנפילה שלה באמת הייתה קטלנית, לא קורה כל יום.

את כנראה לא שמת לב

שעפו לה הארכובות מהרגליים כבר אחרי הקפיצה השנייה.. ובכל השאר שאמרת צדקת.. ממששהההה אהוובייי?!? אני אוהבת אותך הכי הכי הכי שיש

למעלה