ת.ל.מ והכללית

זואילי

New member
ת.ל.מ והכללית

האם ידוע למי מכם איזו סיבה יכולה להיות לרופא המשפחה שלי לא לכתוב לי הפנייה לת.ל.מ?
כששם אמרו לי בפירוש שהם עובדים עם הקופה ומקבלים הפניות ואז יש סיבסוד לטיפולים.

הדרכה...

רופא המשפחה כותב הפנייה ל ט י פ ו ל פסיכולוגי . כשיש הפנייה כזאת עם הנמקה קצרה- הדרכים פתוחות בפנייך. אין צורך שיכתוב דווקא לת.ל.ם
עכשיו ככה-
אם את בעלת ביטוח 'מושלם' הכללית מחזירה 107 שקלים ממה שאת משלמת לכל מטפל באשר הוא ,בתנאי שעבר הכשרה שמתאימה לתנאי הדרישה של קופת החולים.
אני מדי פעם נותנת צילום תעודת ההכשרה שלי כפסיכולוגית קלינית למטופלים,הם מפקססים לקופת החולים ביחד עם הקבלות של הפגישות,ואז מוחזר להם הכסף.
ויש עוד סוג של הסדר- ישנם מטפלים שרשומים כמטפלים של קופת חולים כללית.למטפלים אלה את משלמת 110 ש"ח כבוק כל פגישה,וזהו. זוהי כמובן עלות מסובסדת ,ואין לה החזר.
שיהיה בהצלחה.

זואילי

New member
תודה. הוא כזה ראש קטן

לא ביקשתי ממנו שיכתוב שזה לתלמ אלא טיפול רגשי/פסיכולוגי.
אבל הוא ראש בקיר ולא שומע.
מבחינתו אין דבר כזה.
דפוק

לא תקין ולא מקובל.

התנהגות מאד לא מקצועית של הרופא. אפשר לעבור רופא כל רבעון.

סביון1

New member
מוזר מאד

תשמעי גם הילדים שלי בכללית ובלי עין הרע הרופאה שלנו התכבדה בכתיבת הפניות עבורם בכמויות לא מבוטלות: קלינאית תקשורת, ריפוי בעיסוק, התפתחות הילד, אבחונים שונים ומשונים, טיפול רגשי, מה לא? ותאמיני לי זה לא שמצבם כזה קשה, הם ילדים רגילים, עם טיפה קשיים פה ושם. ועדיין, מעולם היא לא מיצמצה אפילו כשביקשתי הפניה. לא חקרה, לא שאלה, פשוט נתנה הפניה ושלום על ישראל. בקיצור - כמו שכתבו לך - תחליפי רופא.

זואילי

New member
תודה

לצערי באיזור שלי הוא הרע במיעוטו.
אבל אני לא מהמוותרות.
הוא עוד יתן לי הפנייה.

סביון1

New member
הצעה

אולי תגשי לרופא להתפתחות הילד ותבקשי הפניה ממנו? אם כי במקרה זה אולי תתקשי להשיג הפניה (אם צריך בכלל, אני כבר לא זוכרת) להתפתחות הילד.

למעלה