ת תא תאי תאיל תאילנ תאילנד , שאלות>

zontar

New member
ת תא תאי תאיל תאילנ תאילנד , שאלות>

היי
תגידו... כמה זמן לוקח להגיע לשדה התעופה בבנקוק
אם יש לי טיסה מבנקוק לצ´אנג מאי ב 14:00 אז מתי עלי לצאת לשדה התעופה
+ האם כדאי לקחת סדינים לטיול לתאילנד או לסמוך על סדינים שלהם באכסניות ובבונגלוסים
+ כלכך גיריתם אותי עם הלוטי הזה ... איפה מוכרים אותו? רק באיים או בכל מקום בתאילנד? תודה

Shakty

New member
קצת תשובות

שדה התעופה ממוקם צפונית לבנגקוק וניתן להגיע אליו מהEXPRESSWAYS או מ TOLLWAYS... לטיסות פנים יש צורך להגיע כשעה לפני הטיסה כלומר ב 13:00, עכשיו הכל תלוי היכן המלון\גסטהאוס שלך ממוקם... אם אתה בסביבות הסוקומויט 2\1 שעה עד שלושת רבעי השעה יספיקו עם מונית להגיע לשדה (20-30 דקות דרך ה טול ווי) אבל אם אתה נמצא בבנגלמפו (רחוב הקאו-סאן נמצא שם) הייתי מוסיף עוד חצי שעה 40 דקות לסיפור. בשעות האלו אני לא רואה צורך להשתמש ב טול ווי (כביש אגרה - שאתה משלם בו ולא המונית) לגבי סדינים - לא יכול לעמות על זה אני ישנתי בבתי מלון של 4-5 כוכבים. לוטי ניתן (וטוב שכך) להשיג בכל מקום מקווה שעזרתי SHAKTY

עוד תשובות

וואו, הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה... האמת, מאז שטסתי לתאילנד... כמובן שהיה מדהים מדהים מדהים ואפילו מושלם ואני חייבת הרבה הרבה תודה לאנשי הפורום שעזרו המון... איזה כיף, עכשיו תורי לעזור... בקשר לסדינים- אם אתה לא מתכוון לישון במלונות 4 ו 5 כוכבים אז רצוי מאוד להביא סדינים. האמת שאני בעיקר התכסיתי איתם כי השמיכות בתאילנד הן בעצם מגבות אז זה לא כל כך נעים אז אני העדפתי להתכסות בסדינים... בקשר ללוטי- זה מדהים! האמת היא שברוב המקומות שאני ראיתי קוראים לזה בננה פנקייק וזה הדבר הכי טעים שאכלתי, במיוחד עם נוטלה למעלה... יש את זה בכל מקום, בעיקר באיים.

stan_southpark

New member
תשובת

1) 10-12 שעות מנתב"ג 2) לצאת 12:30 3) אני לא יודע 4) בדוכנים אני רק ראיתיי לוטי בדרום

למעלה