ת
מפה!!!

ווינגז

New member
ת../images/Emo32.gif מפה!!!../images/Emo191.gif../images/Emo124.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום (לא קשורות לסוסים/רכיבה בשום צורה), לפה.

Ontario R Z Y H

New member
no more

זהו. נגמר. כי נמאס לי. פשוט נגמר. אני מחליטה. נגמר. אין לי כח לזה יותר אתם? פשוט תתרחקו. כמו שרק אתם יודעים לעשות. ואם מישהו שואל. אז הכל בסדר. תאמינו. כמו שאמרתי שקפצתי מהגג ואני עדיין חיה, זוכרים שהאמנתם<? אז תאמינו גם לשקר הזה.

Ontario R Z Y H

New member
פריקית נכון??????????????

פריקית. ככה אתם קוראים לי. פריקית. פריקית. פריקית. יודעים מה? אימצתי. אולי אני באמת יעשה מעצמי את הפריקית שאתם רואים בי. ואני אשים זין ככה גדול על מה שתגידו. כי הרי זה מה שאנחנו ה-פ-ר-י-ק-י-ם עושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח"כ לכו לחפש תחברים שלכם. לא אותי. לא.

לא יודעת מה קרה אבל יהיה טוב בסוף!

זה תמיד ככה..לכל בעיה יש פתרון... ומה רע בפריקים?!כולנו בני אדם... =]

פריק מי שקרא לך פריק..

פריקים זה רק מין סטיגמה לאלה ששומעים רוק ושמים אוול סטאר. פריקים זה אנשים שיוצא לך לשון מהאף או אנשים בלי עין או זין מהבת שחיP= ככה שבאמת תשימי זין על כל מיש קורא לך פריק. הכול יהיה טוב בסוף...

פריקים

זה טוב!! חחחח דיברתי איתך אבל את לא הכי רציתלשתף... חבל אני בטוח אעזור! אפילו שאני יודע במה מדובר... לא נורא זה יעבור...

חח כע?

חח כעע. כעע חחח? חח ע! חח כע כע!?! חח כע... חח כע=\ חח כע =]]] חח כע!!!!!! חחכע כע ככעע? כע כע חחח כע חח?! אא חח כע ווואלה חח כע? כע חח כע.... חח כע?!! חח כע!!!!!

חח אתה לא חושב שהגזמנו??

כע?? חחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שכע... זה כבר מגזם חח כע אתה צודק!! חח כע גמאני צודק!! ואחש'ך זיין!

LordHorse

New member
המ.

When it's killing me" When will I really see "All that I need to look inside את יודעת מה? שימי זין. אנשים יכולים להיות כל כך טיפשים לפעמים. תקשיבי רק לעצמך.

אני ממש לא מבינה את ההפליות

המסריחות האלה! בוא נראה.. *ערסים יש להם שרשראות זהב ומוזיקה שאנשים במקום לשיר בוכים. *"פריקים" עאלק, שומעים מוזקת מטאל ונועלים אול סטאר , (כאילו שערסים לא התחילו לנעול) *וחנונים או חרשנים אלה אנשים שפשוט עושים לעצמם עתיד טוב יותר. ולסיכום כל זה חרא אחד גדול (סליחה על הביטוי), כל אחד יש לו אורח חיים שהוא בוחר לחיות בו, כל אחד שונה אפ אחד לא דומה, "על טעם ועל ריח אין להתווכח" זהו. נקודה .סופ דבר.

למעלה