״חלב״ שקדים קרקרים מעיסת השקדים שנותרה

״חלב״ שקדים קרקרים מעיסת השקדים שנותרה


סופסוף הכנתי חלב שקדים. לא ייאמן כמה שזה קל ופשוט.
משרים כוס שקדים במים, מסננים, טוחנים עם שלוש כוסות מים, מסננים וזהו!
לא צריך ויטמיקס, הבלנדר הישן שלי הכין בצ׳יקצ׳ק חלב טעים.
שמרתי את העיסה והכנתי ממנה דקיקיות נטולות גלוטן שקשה להפסיק לזלול.

אתמול לראשונה מזה הרבה זמן נהניתי מנסקפה עם חלב! היה טעיםק
בהשוואה למחירים הגבוהים של משקאות השקדים והאגוזים, זה ממש זיל הזול.
 
זו עיסה יבשושית, פירורית

אז לא, כי אם אני זוכרת נכון, חמאת שקדים דומה יותר לטחינה.
 
סחטיין! רשמתי לפני

יכול להיות שטיפ טיפת קסנטן גם תוריד בקטנה את ההתפוררות אז בכלל
 

RSPA

New member
במתכונים שונים יש לקרקרים הללו 3 מרכיבים בלבד

עיסת (pulp) שקדים, מים, פשתן טחון. זהו.
לזה כמובן מוסיפים מלח פלפל וכד', תבלינים, אבל לא מוסיפים דבר נוסף מחשש שמוצקים שונים נוספים, גם אם גרוסים, יעלו את מדד ההתפוררות הפוטנציאלי.
את שלושת המרכיבים לשים לבצק נותנים לו לנוח במקרר איזו תקופה ואח"כ מרדדים ולתנור על חום נמוך.
זה מחזיק יפה.
 

ella100

New member
את ענין הקרקרים,אהבתי.

בלי כל קשר ל"חלב".
משקאות האורז המוכן משרתים אותי טוב בקטע החלב לקפה.
 
למעלה