ואצלנו - כנופיות האונס של החרדים את הקופה הציבורית והטיוח של הממשלה הימנית...״כנופיות האונס״ של המהגרים המוסלמים בבריטניה והטיוח של הממשלה השמאלנית
להזכירך גנץ ולפיד היו מוכנים לתת לחרדים דף ריק ולהגיד להם תרשמו מה שבא לכם. כך שהצביעות השמאלנית לא יודעת גבולות. ולא שאני מצדיק את ההתנהלות החרדית או כניעת הממשלה לחרדים שהיא תלויה בהם להישרדותה. אבל אי אפשר להתעלם מהצביעות של השמאל שהיה מוכן לעשות אפילו יותר גרוע מזה בשביל לחזור לשלטון.ואצלנו - כנופיות האונס של החרדים את הקופה הציבורית והטיוח של הממשלה הימנית...
אה, והצביעות הימנית כן יודעת גבולות?להזכירך גנץ ולפיד היו מוכנים לתת לחרדים דף ריק ולהגיד להם תרשמו מה שבא לכם. כך שהצביעות השמאלנית לא יודעת גבולות. ולא שאני מצדיק את ההתנהלות החרדית או כניעת הממשלה לחרדים שהיא תלויה בהם להישרדותה. אבל אי אפשר להתעלם מהצביעות של השמאל שהיה מוכן לעשות אפילו יותר גרוע מזה בשביל לחזור לשלטון.
לא אמרתי שאין צביעות גם בימין או שהחרדים טלית שכולה תכלת וחפים מבעיות, אמרתי שכשהשמאל הצבוע מדבר על אחרים שיבדוק קודם כל את הגיבנת של עצמו.אה, והצביעות הימנית כן יודעת גבולות?
כדאי שתנקה את הראש שלך משנאת השמאל הבלעדית האוטומטית. שני הצדדים אותו דרעק והחרדים שודדים באמצעות שניהם.
אה, והצביעות הימנית כן יודעת גבולות?
כדאי שתנקה את הראש שלך משנאת השמאל הבלעדית האוטומטית. שני הצדדים אותו דרעק והחרדים שודדים באמצעות שניהם.
ולמה שלא תתפנה ותגיד קצת גם על צביעות הימין? לא מצאתי, בכל כתיבתך, אפילו מילת גנאי אחת על הימין.לא אמרתי שאין צביעות גם בימין או שהחרדים טלית שכולה תכלת וחפים מבעיות, אמרתי שכשהשמאל הצבוע מדבר על אחרים שיבדוק קודם כל את הגיבנת של עצמו.
בשביל להיות ביביסט אני צריך להצביע לביבי. ומעולם לא הצבעתי לו. ולגבי הימין והחרדים כבר אמרתי שהם ממש לא חפים מטעויות או מצביעות. אבל השמאל מתעלה על כולם בצביעותו ולא מוכן אפילו להודות בצביעותו ולהסתכל על הדבשת של עצמו לפני שהוא שופט אחרים. ועוד משהו שיש רק בשמאל ואין בימין זו שנאה עצמית.ולמה שלא תתפנה ותגיד קצת גם על צביעות הימין? לא מצאתי, בכל כתיבתך, אפילו מילת גנאי אחת על הימין.
אתה עסוק עד מעל לראשך בבחישה וטינוף השמאל בלבד. כיאה לביביסט, שטוף מוח למהדרין.
השמאל לא מתעלה על כולם. זה אתה, שמתעלה על עצמך, במציאת האשמה לכל, בשמאל. אילו היית גוי, היית מוצא את זה ביהודים. זו אותה גישה, של סימון האשם האוטומטי ואז לייחס לו את כל מה שרע בעולם.בשביל להיות ביביסט אני צריך להצביע לביבי. ומעולם לא הצבעתי לו. ולגבי הימין והחרדים כבר אמרתי שהם ממש לא חפים מטעויות או מצביעות. אבל השמאל מתעלה על כולם בצביעותו ולא מוכן אפילו להודות בצביעותו ולהסתכל על הדבשת של עצמו לפני שהוא שופט אחרים. ועוד משהו שיש רק בשמאל ואין בימין זו שנאה עצמית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.