آلا تعود فتحيينا

lion 7

New member
آلا تعود فتحيينا

‏ ‏ايها الرب انظر الى مذلة شعبك ، ارفع عنهم هذه الكاس ،لقد تكدرنا بصقوا علينا لعنونا قالوا اين الههم؟ ونحن نؤمن انك هذه الليلة ستفتقد شعبك ، ارسل ملائكتك هذه الليلة لتحمي اولادك الذين سموا على اسمك ، يا رب ارجع شعبي الى الهه الجبار باس الاسد الصاعد من سبط يهوذا ، حتى متى يا شعبي تتكل على غيركم استيقظ ايها النائم فينير لك المسيح _ لا تتكل على اله الهلاك والموت وتركت المسيح الذي احبك حتى الموت _ تذكر يسوع هو الذي يحميك امين

lion 7

New member
תתפללו למען שפרעם

כהי כל לילה יוצאים כוחות השטן בכדי ממאורותיהן בכדי לשרוף או להרחיב או להרוג את אחינו בשפרעם , בלילה בכדי שלא ייראו , כולי תפילה שישוע יגן וישלח את מלאכיו לעמי הסובל מרדיפות במזרח מזה 2000 שנה בלי שאף אחד מאחינו מהמערב יכול לשמוע את הצעקה והאנחות מהכאבים של אויבנו , הטבח ב1850 כאן בכפרים הנוצריים הם חלק מטרגדיה שאנו עדים לה , ישוע אלמשיח הצל את עמי , הגן יא יסוע יא רב , העם שלי יחזור אליך בלב שלם , עמי הערבי נוצרי שהיה רוב יחד במזרח הפכו במרוצת השנים לעם הנרדף ביותר מאז נירון לקורבן ושהיד הברוטליות העולמית .. שמוקרב בשם השטנים , עד מתי ישוע המשיח הטרגדיה זאת , הלא אתה ביקשת שלא נרים נשק , ואחיי היום תחת איומים רבים , בכל מקום בתדירות רבה , עד מתי רבי ואלוהי נחיה במות ויסורים אלה? אני מאמין שהמבחן בימים אלה בכדי שנהיה כנסיה אחת ולב אחד בכדי שתעשה נס , בשמך נרים תפילה מלב שבור בכדי שעמים רבים יאמינו שאתה ישוע החי וריס אחד מראשינו לא יפול , האין נוצרים ברשת בכדי להתפלל כאן ? אתמול מעאר , נצרת , היום שפרעם ואתם מתי תבינו שאם לא נבקש מיסוע נשאר כמו גויים ונחיה בפחד , לא נירון ולא כוחות השטן יכולים עלינו .אמין

lion 7

New member
אמן ישוע שמע לתפילות

/tapuzforum/images/emo13.gif אמן האח שלנו שמע את התחנונים את התפילות , אמין שמע וישמע כי זה אלוהים שלנו חי ויבוא יום ויקח את נבחריו מארבע קצוות תבל אל מקום אחר שאין בו כאב ורדיפות, תודה לבן המתווך לנו האהוב אלרב יסוע אלמסיח .

אמן

אני מצטער אחי, אבל אני לא טוב בלהתפלל. אבל אני כן רוצה לומר לך ליון. ישוע אוהב אתכם יותר מאחרים. עלו והצליחו יחזקאל בשם ישוע המשיח

למעלה