الله أكبر يا عرب

פואד1946

New member
חופשה נעימה ושיהיה רק כיף

"אללהו אכבר" לא צרם

חשבתי שירו בי או יחסמו אותי אחרי שכתבתי את הביטוי והשתדלתי להגות את הר' כמה שיותר טוב.

פואד1946

New member
הבנו את שמחתך לחופשה-,,,אבל למה את מעוותת,,,

את השמחה ומבקשת למשוך ולעורר דיון לכיוון השלילי שבקריאה,,,,מיותר לחלוטין

איזה עולם דפוק

אצלנו אללה אכבר מביעה התפעלות התלהבות שמחה והכרה בכוחו של האל הגדול ואצלהם זה רצח

יש לי היום כל כך הרבה דברים לעשות

ורק עכשיו קמתי אני צריכה לקנות בגדים ילהספיק לנקות את האוטו ללכת לעשות ציפורנים ואולי גם לנקות את הבית ובערב להפגש איתכן ואני יושבת לי מול המחשב מקשקשת
יאללה הלכתי ביי בינתיים

ואולי תסבירי גם מה גרם לכך ?

תסכימי איתי שלפני שתרבות המתאבדים השתרשה כאן, המושג "אללה ואכבר" שילב גם קריאת התפעלות וגם אמירה דתית בתפילה. אבל מאז ההטפה לבטח באמצעות מתאבדים המקבלים צ'יק ללא כיסוי על 72 בתולות, המושג שינה את משמעותו כי בכל בפעם שנשמעה הקריאה "אללה ואכבר" ברחובות הערים היהודיות היו מייד צריכים לחפש היכן תתפוצץ הפצצה וכמה קורבנות היא תיגבה.

וכל זה תמורת צ'יק בלי כיסוי... אין אפילו אחד שחזר ואישר שההבטחה שקיבל כובדה...

אז איך אפשר לדבר על "אצלנו" ו"אצלהם" בלשון כה מתנשאת ?
היה נכון אם היית כותבת: אצלנו זה ככה אבל אנחנו השנאנו את עצמנו על השכנים ובמעשינו גרמנו להם לחשוב שמשמעות הביטוי הוא רצח...

העיקר שאת מאמינה במה שאת כותבת,

ואת בטח לא תתני לעובדות לבלבל אותך. מה בעצם משנות העובדות ? למי איכפת את תרבות המתאבדים הביאה איתה רתיעה מהמילים "אללה ואכבר" ?

ומהו בכלל המקרה שקרה היום ?

Emile Zola

New member

ברור, וכל סרטוני עריפת הראשים, רגימת הנשים ואכילת איברים ע"י מוסלמים שצועקים אללה אכבר זו תעמולה של המוסד

בדקה90

New member
את צודקת. הכרה בכוחו הגדול של האל

ומשנתו הטהורה שנותנת כוח ומביעה התפעלות, התלהבות ושמחה גדולה על כך
שניתנה לי (הטרוריסט) הזכות וההזדמנות להתפוצץ ברשות הרבים וגם..לשאת את שמו הגדול.

העולם לא דפוק, חלק מהאנשים דפוקים..

למרות שאני מבינה מה כביכול רצית לומר..
האמירה הזו לא מתאימה למציאות בה חיים עשרות שנים באזורינו, ובטח לא - אצלהם..

למעלה