اهلان و&#

اهلان و&#

(ואני מקווה שכתבתי נכון)
שלום לכולם, אני מניחה שהגעתי אל הפורום הנכון
וזאת ממש באקראי. שמי קסם(או שם מלא ישראלה קסם) אני בת 24, סייעת וטרינרית מחולון. עוד מימי ביה"ס השעור היחיד והמעניין עבורי היה ערבית, תמיד הייתי קשובה ומלאת כיף וצמאון להרחבת אופקים בשפה ובתרבות האסלאם.. חלמתי להגיע ל 5 יח"ל בערבית ומזרחנות, לשם הידע שלי והתחביב שלי, אולם נבצר ממני החלום כאשר קטעתי את לימודי התיכון, היום אני מחפשת ללמוד בדיוק כמו בביה"ס ערבית ספרותית...השאלה אם לא פספסתי את הרכבת.. אני אודה לכם אם תידעו אותי בנוגע לאפשרות ללמוד ערבית.. תודה, קסם.

היי קסם

לגבי השאלה שלך אין לי כ"כ תשובה, כי אין לי כ"כ מידע לגבי מה ששאלת, אבל בגלל שאת סייעת וטרינרית וגם לפי החתימה שלך רואים שאת בן אדם מאוד טוב אז סתם רציתי לאחל לך המון בהצלחה...

היי אליגזר../images/Emo24.gif

תודה רבה על המחמאה מחממת הלב
אני מאחלת לך המון בהצלחה גם בכל והמון בריאות
אני בטוחה שגם אתה אדם נפלא ומאוד נעים שאנשים כמוך מגלים אהדה והבנה כלפי נושא בעלי החיים..
מכל ה-
קסם יונת שלום.

Itay Simons

New member
היי קסם ../images/Emo13.gif

דבר רראשון- את ה"אהלן" כותבים בלי הנ' בסוף
ודבר שני- אני חושב שאת הרכבת לא מפספסים לעולם בנושאים כאלה. את תמיד יכולה להשיג ספרים כדי ללמוד לבד, לקחת קורסים, מורים פרטיים וכדומה. עם קצת רצון- הכל אפשרי.
המון המון בהצלחה, ואת יכולה לפנות לכאן בכל שאלה

קודם כל אני שמחה מהסיבה ש-

הגעתי לפורום עם אנשים כל כך נחמדים ואוהדים
אני ממש שמחה שנכנסתי לפה. אוייש נכון, עכשיו אני נזכרתי שאהלן זה בלי הנון אלא רק למד ואלף עם השכחתי איך קוראים לסימן ניקוד הזה
תזכירו לי
אני מאוד רוצה ללמוד את השפה ואכן נותרו בידי ספרי הלימוד שהיו לי בביה"ס אותם לעולם לא אשליך,גם אם לא אעיין בהם הם מהווים עבורי זכרון מתוק אחד מימי בית הספר, ששנאתי, כפע שציינתי שעור ערבית היה אהוב עליי עד כדי התעוררות ועלייה במצב הרוח,אני זוכרת שהכיתה שלי תמיד הייתה פעורת פה כי "דווקא ערבית" הרוב היו תמיד מחפשים למצוא סיבות לקבל "פטור" או איכשהו להבריז מהשעורים..
אני יודעת שמורים פרטיים יקחו ממני סכומי עתק, אבל יש לי שאלה נוספת, כל נושא הסכסוך ישראלי-פלסטיני, למה הוא משתייך? פוליטיקה?מזרחנות? לא רק נושא הסכסוך אלא בכלל, איסלאם ויהדות וכל הנושאים שקשורים לזה, מאוד מעניין אותי ואני רוצה לדעת לאיזה תחום לימודי הם משתייכים?האם יש לימודים כאלו שמתקיימים באוניברסיטה פתוחה?
תודה

קוראים לסימן זה

פתחתֵן. הוגים אותו כ-אַן . בנוגע לאוניברסיטה הפתוחה, את מוזמנת להתקשר להתעניין ולשאול - רובנו פה עדיין לומדים בבית-הספר או סיימו לא מזמן. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך - אנו כאן בשבילך. נשמח לסייע בכל בעיה ובקשה :) יום טוב.

האמת שזה תלוי בכמה כסף את מוכנה להשקיע...

גבעת חביבה היא "ה"מקום אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי קורס שם עולה 20000 שקל אבל זה באמת הקורס הכי מקיף שיש לפי דעתי...

למעלה