جوليا بطرس Julia Boutros . جوليا بطرس Julia Boutros .
א אוריקו Uriku New member 20/9/13 #4 אין עליה במיוחד בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=YNuLkz8FILM
א אשי 1 האחת New member 20/9/13 #10 זה בסדר את יודעת שנדחה בסוף? אנחנו צריכות לתאם מועד שיהיה מקובל על כולן ,היום 'חברה שלי בכוח גררה אותי לבית קפה בצהוריים לא היה לי חשק ובסוף הלכתי והיה נחמד ו
זה בסדר את יודעת שנדחה בסוף? אנחנו צריכות לתאם מועד שיהיה מקובל על כולן ,היום 'חברה שלי בכוח גררה אותי לבית קפה בצהוריים לא היה לי חשק ובסוף הלכתי והיה נחמד ו
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 21/9/13 #11 לתאם מקום... היום יום ההולדת של אימי היקרה, ושילבתי בין קניית עוגה מהקונדיטוריה האהובה עליי למפגש חברים. יהיה נחמד. צאי ונצלי את החופשה.
לתאם מקום... היום יום ההולדת של אימי היקרה, ושילבתי בין קניית עוגה מהקונדיטוריה האהובה עליי למפגש חברים. יהיה נחמד. צאי ונצלי את החופשה.
א אשי 1 האחת New member 21/9/13 #12 לגבי המקום אנחנו צריכות לקבוע מקום שנוח לכולן נדבר על זה מזל טוב עיד מילד סעיד {: תודה יקירתי יום מקסים ושוב עיד מילד סעיד תהנו
לגבי המקום אנחנו צריכות לקבוע מקום שנוח לכולן נדבר על זה מזל טוב עיד מילד סעיד {: תודה יקירתי יום מקסים ושוב עיד מילד סעיד תהנו