سلام المسيح معكو

SON OF JESUS

New member
سلام المسيح معكو../images/Emo23.gif

يوحنا الاصحاح الأول “1 في البدء كان الكلمة والكلمة كان عند الله وكان الكلمة الله. 2 هذا كان في البدء عند الله. 3 كل شيء به كان وبغيره لم يكن شيء مما كان. 4 فيه كانت الحياة والحياة كانت نور الناس. 5 والنور يضيء في الظلمة والظلمة لم تدركه ترنيمة فى طريق الجلجثة ترنيمة بحبك يا يسوع ترنيمة مالي سواك

סבאח אלנור ../images/Emo13.gif איחנא מניחין ../images/Emo9.gif אינתי שלון??

הזכרת שיש לך מבחן, היה כבר? איך היה?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאהלין אלפא ואור קיפקו יא חבאייב../images/Emo24.gif

אני אקדיש את חודש אוגוסט להעלאת הפורום בתפילותיי ומזמינה גם אותכם, בכדי להחליט האם הוא מקבל תנופה או שאני צריכה להחליט לסגור את הפרוייקט הזה פה ואולי לחפש לפתוח אותו בפורטל אחר שיכול לקדם ולהכיל את הנושא של הפורום אחרת. כך שיש עוד חודש מחשבה ותפילה, אודה אם תתגייסו איתי
אלרב יפתח עינינא לאל2חסן

אהלן אור ושפרד../images/Emo140.gif

אור זהו אני אחרי המבחן
, היה לי בחמישי, היה מבחן סביר אך מייגע, שמונה שעות של סיוט, נכנסים ב10 בבוקר ויוצאים בשש בערב, לא מאחל לאף אחד
שפרד אכן הפורום נמצא בתרדמת מסוימת, לצערי אני אישית לא יכול להקדיש כמו פעם לפורום, הזמן הפנוי שלי הולך ומתמעט וגם בתור אחד שנמצא כל היום מול מחשב אז מנסה לפחות כשאני חוזר הביתה למעט בשימוש במחשב. מקווה שהפרויקט שהתחלת בו ימשיך ויאיר את אורו

מצלצל כמו מבחן לשכת עורכי הדין??? ../images/Emo4.gif

מה שלא יהיה, מאחלת לך המון בהצלחה
הפרוייקט ימשיך!! ועוד איך ימשיך!!!!! אלפא אני מבינה אותך, גם אני כל היום כל הזמן מול המחשב!!! אבל אין מה לעשות, מתרגלים לזה

למעלה