صباح الخير יום נעים
א אשי 1 האחת New member 21/10/13 #2 לחיות זה הדבר הנדיר בעולם ,רוב האנשים פשוט קיימים זה הכל . אוסקר ויילד
א אשי 1 האחת New member 22/10/13 #6 حبيبي - جوليا بطرس Habibi Julia Boutros . حبيبي - جوليا بطرس Habibi Julia Boutros .
א אשי 1 האחת New member 23/10/13 #10 جوليا بطرس - أنا مش إلك | Sweet November . جوليا بطرس - أنا مش إلك | Sweet November .
א אשי 1 האחת New member 22/10/13 #4 בזיון כמה ימים שאף אחד לא טרח לכתוב כאן !! מה זה פורום של אשי י? אני כותבת לעצמי הערבושים התאדו ?... מתעוררים רק שאיזה טרול טורח לכתוב שטות יחאף עלא אלערב
בזיון כמה ימים שאף אחד לא טרח לכתוב כאן !! מה זה פורום של אשי י? אני כותבת לעצמי הערבושים התאדו ?... מתעוררים רק שאיזה טרול טורח לכתוב שטות יחאף עלא אלערב
E Emile Zola New member 24/10/13 #14 צודקת. שבאב, מה זה צריך להיות? אני אוהב אותך אשי. אפילו שאת מקללת אותי בכל פעם שדעתנו שונות. מה עם איזה מפגש פורום? אבל רק אנחנו הבנות... אני את, שמים ומייק?
צודקת. שבאב, מה זה צריך להיות? אני אוהב אותך אשי. אפילו שאת מקללת אותי בכל פעם שדעתנו שונות. מה עם איזה מפגש פורום? אבל רק אנחנו הבנות... אני את, שמים ומייק?
א אשי 1 האחת New member 24/10/13 #15 כן מה זה אוהב אותי ממש לגבי המפגש תפנה לשמים היא אחראית על המפגשים