‏|‏@| הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif

‏|‏@| הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif

אצלי- עברנו לגור במקום שאנחנו הכי אוהבים, אנשים מקסימים לא מפסיקים לעזור ולהציע את עזרתם, הילדים נהנים פה עד הגג, ובכלל השמש, האויר, הירוק, הכ-ל /tapuzforum/images/emo13.gif

diklag3

New member
איזה כיף לקרוא שטוב לכם

שיהיה לכם תמיד שמחה בבית אושר ושהשכינה תשכון בביתכם תמיד. דברים טובים שלנו
הילדים סוף סוף חזרו למסגרות אחרי שבועיים שכל אחד בתורו וכולם ביחד חולים
.
האחיין שלי שאני
בו היה אצלי שמרתי עליו.
ובעלי קיבל תעודת הצטיינות.

השבוע שלנו../images/Emo13.gif

אמונה התחילה מטפלת חדשה - וזה נראה שהן נהנות ואוהבות אחת את השניה
אתמול סבתא חזרה מחו"ל - עוד לא הלכנו לבקר (מקוים שהיום)
הבעתי נכונות לעזוב את ירושלים ולעבור לחיפה, בעלי עתודאי ואמור להתגייס בקיץ, היחידה שבה הוא רוצה לשרת "רפאל" נמצאת באזור חיפה (שעות העבודה נוחות, יכול לקבל אישר עבודה, תפקיד מעניין, ואופציה כדאית לעתיד) מקוה שאתגבר על הפחד מהלא נודע, ונצליח להסתדר שם - ומקסימום תמיד ניתן לחזור לירושלים. סופ"ש נעים לכולם

את ראויה להמון הערכה על המוכנות לשינוי../images/Emo24.gif

לא פשוט לעזוב סביבה מוכרת וללכת "אל הלא נודע"... אבל יקח לך בערך חצי שעה בשביל להבין שהצפון זה ה-דבר
פרטים במסרישי... אני גם שמחה לשמוע שטוב לאמונה המתוקה. אני בדיוק בהתלבטויות לגבי מסגרות לקטנה שלנו...

מיקי*

New member
מחמאות שקיבלתי לאחר שיעור שהעברתי באוניברסיטה

למרות שהייתי חולה (ואולי דווקא בגלל זה...) וכמובן כמו כל פעם גם הפעם להיות ולראות את אוריה יה"ל גדל ומתפתח אין דבר יותר משמח ומעלה חיוך יותר מזה
אבל חוץ מזה היה די זיפט כי כולנו חולים...

מיקי*

New member
מה הכוונה גם לך?

תודה תודה |מסמיק| הקטע המצחיק זה דווקא בשבועיים בהם אני חולה ולא בדיוק מרוכז אומרים לי שהיה פגז של שיעורים. השבוע אני מתחיל עוד שיעור שבועי הפעם במכינה לעולים שבאוניברסיטה. נתפלל שיהיה מוצלח.

g a l i 1 0 1

New member
כל הכבוד שהנחלתם מנהג שבכל...

סופ"ש כותבים את הדברים הטובים שהיו לכם השבוע. אז הדברים הטובים אצלי: -הבראתי(הרגשתי לא כל כך טוב). -סיימתי להכין עבודה(עבודה קשה..יש לציין). ובכלל,עצם העובדה שאני נושמת,הולכת,מדברת,אוכלת...זה אושר!! שיהיה שבת-שלום,שבת שקטה!!! אמן ואמן

g a l i 1 0 1

New member
תודה לכם על ה...

הודעות החכמות,התומכות,המקסימות שלכם!!! שבוע נפלא!!!!
)

אתמול בערב התברר

ברוך הוא וברוך שמו מקום העבודה שלי ממשיך להתקיים עד להודעה חדשה..

למעלה