‏|‏@| הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif

‏|‏@| הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif

לאחר הפסקה של כשבועיים, בואו נחזור למנהג שלנו, מצד הכרת הטוב ולשם השימוח, להעלות בכל סוף שבוע לפחות דבר אחד טוב שארע במהלך השבוע. השבוע אני בטוחה שיהיו דווקא הרבה /tapuzforum/images/emo13.gif מי ראשון /tapuzforum/images/emo35.gif

הדברים הטובים שלנו../images/Emo140.gif

יום ראשון - הינו אצל סבא וסבתא והיה מאוד נחמד לפגוש דודים ובני דודים, אמונה השתלבה שם יפה מאוד
יום שני - ראינו את "פיצפוץ" באולטרסאונד וב"ה הוא ממשיך לגדול ולהתפתח. יום שלישי - הינו ביער עמינדב עם כל המשפחה של בסג, וחגגנו לסבתא יומולדת 60
ביום רביעי - בצהרים עשינו פיקניק בגן סאקר והיה ממש נחמד, בערב בסג ואמונה השתתפו במחנה+"על האש" בגן ליד הבית, עם כל המשפחה של בסג
היום - סתם היינו בבית, אבל היום אמונני הפתיעה אותי: עברה ממצב של שכיבה לישיבה
שבת שלום לכולם

שרונס21

New member
סוף,סוף נשלפים לי דברים טובים

אז ככה:אני אצל ההורים!יותר מזה?נפגשתי עם כל אחי,גיסתו של בעלי ילדה לאחר 8 שנות עקרות וזהו,עקב טכנולוגית הפלא`.

כרגיל עונה אחרונה....

החצי התחיל השבוע (שחלף כבר) עבודה חדשה- שיהיה לו
השבת-חג-שבת-חג עם המשפחות היו כיפיים ומגבשים
הבכור למד כבר לסוע חלק על אופניים בלי גלגלי-עזר ואני ממש ממש גאה בו
בסופו של דבר, לא כל יום הוא יודע לעשות דברים שאמא שלו מעולם לא הצליחה...
שלשום בלילה היתה לי הזכות לדבר קצת עם נוער/צעירים על יידישקייט וזה עשה לי חשק לעוד

שבוע נפלא כ"כ וחבל שהסתיים

שבוע איכות משפחתי כזה מזמן לא היה לנו, להיות כל המשפוחה יחד שבוע שלם זה היה נפלא ביותר..

dr holmes

New member
לא השבוע אבל אירגנתי עם אישתי

סדר ציבורי לעולים חדשים ב``ה היו 120 אנשים שספק גדול היו עושים משהו אם לא שהיינו שם.

וווואווווווווווווווווו מדהימים שכמוכם ../images/Emo47.gif

אפשר לשמוע על זה יותר? נשמע ממש ממש מעניין

הדבר הטוב שלי:

אפשר יותר מאחד? כי יש לי כמה:
החג עבר יפה.
היינו אצל אחותי וגיסי בשביעי של פסח וחצי החג העסקתי את הילד המתוק מתוק שלה והיה מאד כיף, הוא נהנה וגם אני.
הטיול שעשינו למוזיאון ארצות המקרא ולקרובת משפחה בגבעת מרדכי היה מאד יפה.

שלא יגמר לעולם

מה יש אנשים? פוחדים לספר על דברים שמחים? רק כשעצוב צריכים להוציא? אז יאלללה ..אני לא מבקש פעמיים!!! הייתי ברור?

למעלה