|@| שירשור הדבר הטוב של השבוע כהרגלנו בקודש- אלו דברים טובים/ משמחים חוויתם השבוע?
ב בשורות טובות! New member 22/2/08 #1 |@| שירשור הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif כהרגלנו בקודש- אלו דברים טובים/ משמחים חוויתם השבוע?
|@| שירשור הדבר הטוב של השבוע /tapuzforum/images/emo20.gif כהרגלנו בקודש- אלו דברים טובים/ משמחים חוויתם השבוע?
ב באהבה ואמונה New member 22/2/08 #2 הדברים הטובים של השבוע../images/Emo13.gif השלג ביום של השלג הגיעה אלינו פיזיוטרפיסטית לאבחן את אמונה וכל זה בהתנדבות וגם מצאנו מטפלת חדשה לאמונה אחרי שהקודמת אמרה שהיא לא רוצה להמשיך לטפל בה
הדברים הטובים של השבוע../images/Emo13.gif השלג ביום של השלג הגיעה אלינו פיזיוטרפיסטית לאבחן את אמונה וכל זה בהתנדבות וגם מצאנו מטפלת חדשה לאמונה אחרי שהקודמת אמרה שהיא לא רוצה להמשיך לטפל בה
ב בחור כארזים New member 22/2/08 #5 שבוע מיוחד במינו הבן שלי בן התשע גרם לנו הרבה הרבה נחת השבוע באיזה שהוא מבחן ארצי גדול, הוא זכה במקום השני..ב``ה ילד מיוחד באמת..
שבוע מיוחד במינו הבן שלי בן התשע גרם לנו הרבה הרבה נחת השבוע באיזה שהוא מבחן ארצי גדול, הוא זכה במקום השני..ב``ה ילד מיוחד באמת..
D diklag3 New member 23/2/08 #8 כל הכבוד יישר כוח וגם לכם מגיע אשריכם כי ילדים זה המראה של ההורים שתזכו לנחת מכל הילדים.
נ נעמונת27 היחידה New member 23/2/08 #9 התעודה המצוינת של הבת שלי..ב"ה למרות שהיא רק בכיתה א' ..אבל הייתי בלחץץץ...ואתמול כשהיא הביאה תעודה מקסימה פשוט נהנינו מאד..מה שנקרא נחת לכל המשפחה המורחבת...(בת בכורה ונכדה בכורה..)
התעודה המצוינת של הבת שלי..ב"ה למרות שהיא רק בכיתה א' ..אבל הייתי בלחץץץ...ואתמול כשהיא הביאה תעודה מקסימה פשוט נהנינו מאד..מה שנקרא נחת לכל המשפחה המורחבת...(בת בכורה ונכדה בכורה..)