ש מ ק ס י ת
New member
/tapuzforum/images/Emo41.gifצופי ``האח הגדול`` יבינו אותי..
מדי שבוע אני צופה בתוכנית ``האח הגדול`` .. לאחת הדיירות, פותנה שמה, יש חומוסיה בשנקין. והיא כל הזמן מדברת על החומוסיה שלה, על בעלה אכרם ושוב על החומוסיה.. עשתה לי חשק לניגוב ניגובי.. אבל לחומוסיה של אכרם ופותנה כנראה לא אגיע לעולם.. אז החלטתי להכין חומוס ביתי לבד שאלתי את אבא קצת שאלות כדי לדעת פחות או יותר איך מה מו מי, וניגשתי למלאכה.. השרתי כוס חומוס בהרבה מים למשך 5 וחצי שעות. סיננתי ושטפתי תחת מים זורמים. בישלתי בהרבה מים במשך שעתיים וחצי (חשוב מאוד: ללא מלח!) שוב סיננתי ושפטי. שמתי במעבד מזון (עם להב המתכת) הוספתי כפית מלח, קצת פילפל שחור, בערך כף שמיר קצוץ , כוס טחינה גולמית, כוס מים, ויאלה לערבל!! מפעילים את המעבד מזון לכמה שניות בכל פעם עד שנוצר ממרח חומוס ... טעים ברמות!!! רק טיפ למשקיענים: קלפו את החומוס מהקליפות לאחר הבישול. ושיהיה לכולנו ערב טוב
מדי שבוע אני צופה בתוכנית ``האח הגדול`` .. לאחת הדיירות, פותנה שמה, יש חומוסיה בשנקין. והיא כל הזמן מדברת על החומוסיה שלה, על בעלה אכרם ושוב על החומוסיה.. עשתה לי חשק לניגוב ניגובי.. אבל לחומוסיה של אכרם ופותנה כנראה לא אגיע לעולם.. אז החלטתי להכין חומוס ביתי לבד שאלתי את אבא קצת שאלות כדי לדעת פחות או יותר איך מה מו מי, וניגשתי למלאכה.. השרתי כוס חומוס בהרבה מים למשך 5 וחצי שעות. סיננתי ושטפתי תחת מים זורמים. בישלתי בהרבה מים במשך שעתיים וחצי (חשוב מאוד: ללא מלח!) שוב סיננתי ושפטי. שמתי במעבד מזון (עם להב המתכת) הוספתי כפית מלח, קצת פילפל שחור, בערך כף שמיר קצוץ , כוס טחינה גולמית, כוס מים, ויאלה לערבל!! מפעילים את המעבד מזון לכמה שניות בכל פעם עד שנוצר ממרח חומוס ... טעים ברמות!!! רק טיפ למשקיענים: קלפו את החומוס מהקליפות לאחר הבישול. ושיהיה לכולנו ערב טוב